FGTONSILK | Τα Μεταξωτά Φουλάρια Που Έχουν « Κίνηση & Άρωμα» Γυναίκας

THE DAUGHTER OF KING MIDAS LIVES 

“Η κόρη του Βασιλιά Μίδα ζει” είναι ο τίτλος της καμπάνιας που συνοδεύει τη νέα συλλογή μεταξωτών μαντηλιών “BLACK & WHITE”. 

“BLACK & WHITE” COLLECTION 

Λευκό και Μαύρο. Μηδέν και Άπειρο. Παρουσία και Απουσία. Φως και Σκοτάδι. Ταύτιση και Απόσταση. Εάν η δημιουργία είχε χρώμα, αφή, αίσθηση, κίνηση τότε τη φαντάζομαι “Black & White”. Γιατί πιστεύω ότι τελικά υπάρχουν αντιθέσεις που τονίζουν τη συναίνεση. 

CAMPAIGN CONCEPT

Η κόρη του βασιλιά Μίδα είναι η βασική και μοναδική ηρωίδα της νέας καμπάνιας FGTONSILK. Ο φακός την ακολουθεί από την αυγή έως το ξημέρωμα, ενώ περιφέρεται σε πολυτελή μονοκατοικία της δεκαετίας του ’70 στην Αθήνα, ανάμεσα σε αντικείμενα τέχνης και αντίκες. Πληθώρα ελληνικών αλλά και πολυπολιτισμικών στοιχείων με έντονο χαρακτήρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την εκτύλιξη μιας σύγχρονης μυθοπλασίας.

Σε κλίμα ονειρικό καιταυτόχρονα άκρως δραματικό, η πρωταγωνίστρια παρουσιάζεται με την ιδιότητα της μούσας. Κομψή, αισθησιακή και μυστηριώδης, επανέρχεται στο σήμερα και ζει! Μορφή βαθιά κλασική αλλά ταυτόχρονα αντισυμβατική και διαχρονική. Την κυριεύουν οι αισθήσεις της, ενώ μέσα από κάθε της κίνηση αναβιώνει εν μέρει το μύθο καθώς το σώμα της σταδιακά γίνεται χρυσό χωρίς όμως αυτό να τη σκοτώνει!

Επαναπροτείνει την κόρη του βασιλιά Μίδα στη σκηνή με σκοπό να τη μεταμορφώσει στη γυναίκα σύμβολο της νέας κολεξιόν “Black & White”. Μία γυναίκα που απεκδύεται προαιρετικά από το ολοκληρωτικό χρυσό για να επανεμφανιστεί με την αίσθηση της ασπρόμαυρης πολυτέλειας του μεταξιού. Αυτήν την αίσθηση που ζωντανεύει και επαναφέρει ανάμεσά μας μια πριγκίπισσα μυθική αλλά και καθημερινή. Όπως ακριβώς αρμόζει στη γυναίκα FGTONSILK.

Με την υπογραφή του Φίλιππου Γεώργιου Τσινταβή

Art Direction / Campaign & Collection designed by Filippos Georgios Tsintavis
Photography & Filming by Joey Leo
Actress: Kelly Spanthi
Hair & Make Up by Joanna Stella Papathanasiou

 Still Life by FGTONSILK 2020

“Still Life” είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας φωτογραφικής καμπάνιας FGTONSILK. Μια σειρά φωτογραφιών επηρεασμένες από συλλογές αντικειμένων γνωστές ως “cabinet of curiosities” ή “Wunderkammer”. Συνθέσεις φυσικών η τεχνιτών αντικειμένων, φρούτων, λουλουδιών και φυσικά μεταξωτών μαντηλιών από τις συλλογές μας ανακαλούν την αίσθηση του υπέροχου. Χρωματικές και ποιοτικές αντιθέσεις όπου πάντα κυριαρχεί η καλύτερη ποιότητα ελληνικού μεταξιού δημιουργούν τις πιο κομψές νεκρές φύσεις FGTONSILK!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ FGTONSILK

Τα προϊόντα FGTONSILK είναι 100% ελληνικά καθώς όλα τα στάδια παραγωγής γίνονται στη χώρα μας. Ως πρώτη ύλη χρησιμοποιείται η καλύτερη ποιότητα ελληνικού μεταξιού. Το μετάξι Σουφλίου (βόρεια Ελλάδα) είναι αναγνωρισμένο διεθνώς για την εξαιρετική του ποιότητα που οφείλεται στην τεχνογνωσία αιώνων. Τα σχέδια είναι τυπωμένα ψηφιακά με τα πιο σύγχρονα μέσα εκτύπωσης και φέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή του καλλιτέχνη στο www.fgtonsilk.com. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue