Η μπίρα Fischer δίπλα στον κινηματογράφο ως επίσημο ποτό στο party της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

 Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου γιόρτασε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, την έναρξη της χειμερινής κινηματογραφικής σεζόν, παρουσιάζοντας τα trailer των ελληνικών ταινιών που πρόκειται να προβληθούν στις αίθουσες. Η Fischer, φυσικά, ως σταθερός λάτρης του κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη αυτή γιορτή.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ο θερινός κινηματογράφος «Λαΐς» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος υποδέχθηκε εκατοντάδες καλεσμένους και η Fischer, η πιο σινεφιλ μπίρα, ήταν εκεί για τη μεγάλη κινηματογραφική γιορτή. Κοινό, κινηματογραφιστές και συντελεστές είχαν την ευκαιρία να δουν όλοι μαζί από κοντά τις ελληνικές ταινίες της σεζόν ενώ παράλληλα απόλαυσαν καλή μουσική και παγωμένη μπίρα Fischer.

Οι Έλληνες κινηματογραφιστές αγκάλιασαν για άλλη μία χρονιά την εκδήλωση συμμετέχοντας ενεργά, καθώς παρουσίασαν τις ταινίες τους και έδωσαν το παρών. Αμέσως μετά την προβολή των trailers, ακολούθησε DJ set από τον γνωστό κινηματογραφιστή, Νίκο Πάστρα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Ρετσίνα, και ο ηθοποιός, Νικόλας Αγγελής, έδωσαν το παρών απολαμβάνοντας Fischer και ανανέωσαν το ραντεβού τους μέχρι την επόμενη κινηματογραφική γιορτή που δεν είναι άλλη από το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!

Fischer, Its About Taste.

#FischerBeer / #ItsAboutTaste / #StarringFischer

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue