Φύσηξε Ανοιξιάτικος Αέρας!

Αγαπημένες μας ήρθε επιτέλους η άνοιξη! Φτιάχνει ο καιρός και θέλετε να κάνετε αλλαγές, να ανανεώσετε λίγο το χώρο σας; Είμαστε εδώ για σας, να σας συντροφεύσουμε σε ένα εύκολο και γρήγορο ταξίδι ανανέωσης!

1. Φωτογραφίες σε κορνίζες

Βρες φωτογραφίες από τις αγαπημένες στιγμές και τοποθέτησέ τες στους τοίχους. Φτιάξε έτσι συνθέσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα σου χαρίσουν ένα χαμόγελο κάθε φορά που τις βλέπεις.

  • 2. Υπάρχοντα έπιπλα

Θες να αλλάξεις το κομοδίνο σου; Αντί να αγοράσεις ένα, μπορείς να φτιάξεις. Χρησιμοποίησε μια παλιά καρέκλα, βάψε την στο χρώμα που θες και έτοιμο!! Με τον τρόπο αυτό επαναχρησιμοποιείς τα παλιά σου έπιπλα και αυξάνεις και τη δημιουργικότητα σου!

3. Καθρέφτης

Μην ξεχνάς ότι ένας καθρέφτης μπορεί να αλλάξει αμέσως την αίσθηση του χώρου. Δείχνει το δωμάτιο μεγαλύτερο, προσθέτει φως και φυσικά στυλ! Τόλμησε να βάλεις έναν μεγάλο επιδαπέδιο στο χώρο σου. Εκτός από το υπνοδωμάτιο, μπορεί να μπει στην είσοδο, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου.

4. Φυτά εσωτερικού χώρου

Εύκολη και οικονομική λύση, αλλά σίγουρα να δώσει μια αίσθηση ανανέωσης και ζωντάνιας στο χώρο σου. Δοκίμασε και να τα κρεμάσεις.

5. Χρώμα και ύφασμα

Μικρές αλλαγές στα υφάσματα κάνουν θαύματα! Δώσε χρώμα με τα μαξιλαράκια του καναπέ ή με τις κουρτίνες στα παράθυρα.

Find out more about us here:

www.positivearchitects.gr

Follow us in social media:

FB:

facebook.com

facebook.com/Positive-Architects

Instagram:

instagram positive_architects

instagram katerina_efthymiou

Llinkedin:

linkedin /katerina-efthymiou

Κατερίνα Ευθυμίου Positive and Architects

Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και τα τελευταία χρόνια διατηρώ το αρχιτεκτονικό γραφείο «Positive+Architects» στην Αθήνα. Η αγάπη για την αρχιτεκτονική και το design με οδήγησε στις 5 τελικές υποψηφιότητες για το Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας (Greek International Women Award), με το έργο «6 νέες κατοικίες με containers». Παράλληλα, η ενασχόληση με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του «Servio», μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητά για το χώρο της εστίασης.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue