Φορέστε τα και διαδώστε την αγάπη!

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Φορέστε… Την Αγάπη!

Αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο για την Ελλάδα, το περιοδικό Business Woman σε συνεργασία με την εταιρία Maraboo κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να αποτελέσει την αφορμή και να χαράξει νέους δρόμους συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας.

Τα “Μπλουζάκια της Αγάπης”  αποπνέουν στυλ και κομψότητα. Η πώλησή τους γίνεται από το maraboo.eu και η φωτογράφηση των επωνύμων υπάρχει στην σελίδα του www.businesswoman.gr. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε το T-shirt.

Το πρώτο και κυριότερο μήνυμα είναι ότι η κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Τα  μπλουζάκια που έχουν το μήνυμα “Only Love”, θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο. Το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη! Όπου υπάρχει αυτή, υπάρχει ελπίδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης  στέλνοντας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Φορέστε τα και διαδώστε την αγάπη!

Τα «Μπλουζάκια της Αγάπης» αποπνέουν στυλ και κομψότητα. Η πώλησή τους γίνεται από το maraboo.eu. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα T-shirt με τους επώνυμους που έχουν φωτογραφηθεί.

Τα νέα μπλουζάκια με το μήνυμα «Only Love», θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο, γιατί το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη! Όπου υπάρχει αυτή, υπάρχει ελπίδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης στέλνοντας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

tshirtbw

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue