Φωσφοριζέ Μαλλιά το νέο trend του Instagram – Εσείς θα το τολμούσατε;

Όσες ήσασταν παιδιά στα 90’s σίγουρα θα θυμάστε μία εποχή που κάθε παιχνίδι και αξεσουάρ, ακόμα και στυλό που αγοράζαμε έπρεπε οπωσδήποτε να φωσφορίζει στο σκοτάδι! Τώρα η παιδική μας τρέλα έρχεται ξανά στη μόδα με τα απίστευτα φωσφοριζέ μαλλιά που έχουν κατακλύσει το Instagram από τις αρχές του 2017.

Γράφει η Σταυρούλα Μπρούστα

 

 

Το νέο it στο hair styling είναι πραγματικά μία υπέρλαμπρη επιλογή και όλο και περισσότερες κοπέλες νεαρής ηλικίες το τολμούν, δημιουργώντας αίσθηση σε κάθε βραδινή τους εμφάνιση. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θα ήθελε να λάμπει όταν βγαίνει έξω, ή να ξεχωρίζει στα κλαμπ και τις βραδινές της εμφανίσεις.

Η τεχνική αυτή είναι γνωστή ως «Phoenix Hair» και πρόκειται ουσιαστικά για μία πολύχρωμη βαφή που χτυπάει στο blacklight και δημιουργεί αυτή την εκπληκτική αίσθηση ενός ποπ αρτ φουτουριστικού πίνακα στο κεφάλι σας.

hips.hearstapps.com hmg prod.s3.amazonaws.com images screen shot 2016 11 09 at 12 54 1478714787

Ο άνθρωπος πίσω από την τάση αυτή φυσικά δε θα μπορούσε παρά να είναι καλλιτέχνης! Ο λόγος για τον ταλαντούχο ζωγράφο Γκι Τανγκ ο οποίος χρησιμοποιεί  Kenra χρώμα σε συνδυασμό με την χρωστική ουσία Creative Neon Collection, η οποία μετατρέπει τα μαλλιά σε φθορίζουσα απόχρωση κάθε χρώματος του ουράνιου τόξου.

Μάλιστα για να επιτευχθεί η συγκεκριμένη εμφάνιση, ο Τανγκ προτείνει απόλυτη ντεκαπάζ για να καθαρίσει εντελώς το χρώμα των μαλλιών και να είναι όσο το δυνατόν πιο λευκός ο «καμβάς» που θα εφαρμόσει αυτό το πρωτότυπο έργο τέχνης!

sev.h cdn.co assets 16 01 980x490 landscape 1452010120 glow in the dark hair seventeen

Φυσικά οι δημιουργίες του Τανγκ δε θα μπορούσαν παρά να γίνουν ανάρπαστες από τα νεαρά κορίτσια κάθε ηλικίας και τα βίντεο του να χτυπάνε εκατομμύρια views στο Youtube από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Είναι μία παροδική τρέλα ή η νέα απόλυτη τάση της μόδας που θα ανατρέψει τα δεδομένα του Hairstyling? Ο χρόνος θα δείξει… Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δημιουργίες που μοιράζεται ο Τανγκ στο διαδίκτυο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές και έχουν εμπνεύσει αμέτρητες κοπέλες παγκοσμίως.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue