Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2019%252F09%252Fimages easyblog articles 8361 FOTEINI SKENTZOU RIVAGE SYNEDEFXI

Η Φωτεινή Σκέντζου Σας Φέρνει Την Ομορφιά Και Την Εκπληκτική Επίδραση Της Νεκράς Θάλασσας Στα «Πόδια» Σας

Το ξέρετε ότι πάντα σκοπός μας είναι να σας επικοινωνούμε όμορφους ανθρώπους. Ανθρώπους δημιουργικούς, που μέσα από την πορεία της ζωής τους κάνουν κάποιο όνειρο που έχουν πραγματικότητα. Το τελευταίο καιρό εμένα και της Τζένης μας γνώρισαν μία γυναίκα που έχει να πει πολλά. Μία γυναίκα που την ελεύθερη ώρα της όταν της μένει γράφει, μία γυναίκα που η ψυχή της πλημμυρίζει από αγάπη για τους ανθρώπους και την ζωή, μία γυναίκα με όνειρα και στόχους. Μια γυναίκα που περιβάλλεται από μία καταπληκτική οικογένεια και ένα υπέροχο σύντροφο ζωής, που μαζί δημιούργησαν αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Βέβαια δεν έχουμε σκοπό να σας τα ανακαλύψουμε όλα γιατί στις 19 Οκτωβρίου σας περιμένει μία έκπληξη ομορφιάς στο κατάστημα της Rivage. Mείνετε συντονισμένες μαζί μας και σύντομα θα έχετε όλες τις πληροφορίες.

Πάμε όμως να σας γνωρίσουμε την Φωτεινή μας. 

(Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Δώρα Αναγνώστου που ως φίλη και ως συνεργάτης μας συντέλεσε στην όμορφη αυτή γνωριμία).

Πείτε μας δυο λόγια για την εταιρία. Πότε ξεκίνησε;

Η RIVAGE είναι μια πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής φυσικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών στη Μέση Ανατολή. Ξεκίνησε το 1996 εμπνευσμένη από τη δύναμη και την εκπληκτική επίδραση της Νεκράς Θάλασσας στην υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών. Η Νεκρά Θάλασσα είναι από μόνη της ένα φυσικό θεραπευτικό και φαρμακευτικό SPA και αποτελούσε από την αρχαιότητα και συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπoυς που αναζητούσαν στις όχθες της, στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, καθώς και θεραπεία για ποικίλες δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η τροπική δερματίτιδα. Επιπλέον οι άνθρωποι που έκαναν θαλασσοθεραπεία στη Νεκρά Θάλασσα έβρισκαν ανακούφιση από ρευματικούς και μυϊκούς πόνους καθώς και από πόνους διαφόρων μορφών αρθρίτιδας. Λέγεται πως η Κλεοπάτρα, επισκεπτόταν συχνά τη Νεκρά Θάλασσα, όπου εκεί έκανε τις θρυλικές θεραπείες ομορφιάς της. Σε αυτό το σπάνιο περιβάλλον (410μ. κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας), βρίσκουμε τη θαυματουργή λάσπη, η οποία είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, όπως το Λίθιο, το Μαγνήσιο, το Κάλιο, το Νάτριο, 12 από τα οποία δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον πλανήτη.

Η RIVAGE λοιπόν κατάφερε να αναμείξει τα σπάνια θεραπευτικά μεταλλικά στοιχεία με πολύτιμα εκχυλίσματα βοτάνων από όλον τον κόσμο και να δημιουργήσει εκπληκτικά προϊόντα, με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Πώς γνωρίσατε τη RIVAGE; Τι σας οδήγησε στην απόφαση να τη φέρετε στην Ελλάδα;

Τη RIVAGE τη γνωρίσαμε μέσα από τα οικογενειακά μας ταξίδια στην Ιορδανία, χώρα καταγωγής του συζύγου μου και έδρα της RIVAGE παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών, επισκεπτόμασταν τη Νεκρά Θάλασσα και απολαμβάναμε τα οφέλη της. Εκεί γνωρίσαμε τη RIVAGE και παρακολουθήσαμε την πορεία της επί τουλάχιστον μια δεκαετία. Δοκιμάζαμε τα εκπληκτικά προϊόντα και βλέπαμε πως ενώ ήταν εξαιρετικά, οι άνθρωποι της RIVAGE δεν εφησυχάζονταν και προσπαθούσαν διαρκώς να τα βελτιώνουν. Πέρα όμως από τις υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας και αποτελεσματικότητας των προϊόντων, εκείνο που μας γοήτευσε ήταν η φιλοσοφία της. Είναι μια εταιρία που σέβεται το περιβάλλον, δεν κάνει πειράματα σε ζώα και είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο. Παντρεύοντας το αρχαίο με το σύγχρονο, στοχεύει στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και στη διατήρηση της υγείας με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η φιλοσοφία της συνάντησε τη δική μας φιλοσοφία και με τα χρόνια και τα ταξίδια που συνεχίζαμε να κάνουμε στη Νεκρά Θάλασσα ωρίμασε σιγά σιγά στη σκέψη μας, η ιδέα να φέρουμε τα εκπληκτικά της προϊόντα στην Ελλάδα.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του κόσμου;

Ο κόσμος καλωσόρισε αμέσως τη RIVAGE. Όταν ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Κηφισιά τον περασμένο Μάρτιο, αλληλοεπιδρώντας με τους ανθρώπους, συναντούσαμε εκείνους που την γνώριζαν ήδη από τα δικά τους ταξίδια στο εξωτερικό (η RIVAGE σήμερα βρίσκεται σε 25 χώρες σε όλες τις ηπείρους), και μας έλεγαν «επιτέλους ήρθατε», αλλά και εκείνοι που δε τα γνώριζαν μπήκαν στη διαδικασία να τα δοκιμάζουν ωθούμενοι από τις εκπληκτικές μυρωδιές τους. Φυσικά αμέσως τα λάτρεψαν.

Που βρίσκεται σήμερα η RIVAGE-GREECE;

Η RIVAGE GREECE βρίσκεται σε ένα από τους πιο ωραίους δρόμους της Κηφισιά, Κυριαζή 16. Τον Ιούλιο άνοιξε και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τους ανθρώπους που την πίστεψαν και την αγάπησαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κερδίζοντας διαρκώς την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι γίνονται γρήγορα φίλοι μας, αντλήσαμε τη δύναμη και ισχυροποιήσαμε τη θέληση να υλοποιήσουμε διάφορα projects όπως προσφορά δωρεάν θεραπείες προσώπου σε εργαζόμενους στο Δήμο Χαϊδαρίου τον Ιούλιο και σε ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Παράλληλα αναζητήσαμε συνεργάτες από το χώρο των ξενοδοχείων, ώστε να μπορούν οι πελάτες τους να απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της σειρά SPAτης RIVAGE, όπως οι εκπληκτικές μάσκες λάσπης σώματος και προσώπου, τα διάφορα SCRUBS , τα άλατα, το massage oil και άλλα. Άλλωστε τα προϊόντα της RIVAGE βρίσκονται στα SPA πολυτελών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως οι αλυσίδες Movenpick, Intercontinental, Radisson Blue και άλλα. Υπήρξε πολύ θετική απόκριση και σε αυτό το εγχείρημα και πολύ σύντομα ξεκινούν συνεργασίες και σε αυτόν τον τομέα.

Ποιο είναι το όραμα και ο στόχος της RIVAGE;

Να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν και την εμπιστεύονται, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Η RIVAGE δεν εφησυχάζεται και θέλει διαρκώς να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Στο πλαίσιο αυτό η RIVAGE-GREECE διατηρεί πάντα στενούς δεσμούς με τη μαμά εταιρία και συμμετέχει τακτικά σε επιμορφωτικά σεμινάρια, ώστε να ενημερώνεται διαρκώς για νέες υπηρεσίες, νέα προϊόντα και νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στην Ιορδανία το πρώτο Σεμινάριο- Επιμόρφωση στο τέλος Αυγούστου. Στόχος της είναι να εξασφαλίζει διαρκώς για τους ανθρώπους που την αγαπούν δυνατά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Γιατί κάθε άνθρωπος και κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα στη διατήρηση της υγείας του και στην ανάδειξη της φυσικής του ομορφιάς. 

Συνέντευξη στην Τζένη Οικονόμου & Τάνια Νικολοπούλου

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED