Φώτος Πιττάτζης – Δυναμική Παρουσία Της Great Lion Trust

Έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία στις Διεθνής Επιχειρήσεις, ο γνωστός δικηγόρος Φώτος Πιττάτζης είναι πίσω από την ανοδική πορεία της επιτυχημένης δικηγορικής εταιρείας Great Lion Trust.

Επιφανείς επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εμπιστεύονται την Great Lion Trust. Η εταιρεία στα άμεσα σχέδια της θα προσχωρήσει σε αγορά εμπορικών ακινήτων με σκοπό την αξιοποίησή τους.

Με έντονη προσωπική ζωή, ο Φώτος Πιττάτζης μετά από το χωρισμό του από την Νικολέττα Καρρά, φαίνεται να είχε δεσμό με την κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας. Φήμες κυκλοφορούν για την πολιορκία του γνωστού δικηγόρου από κυρία της showbiz, ύστερα από τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν μετά την επίσκεψη του δικηγόρου στην Ιταλία. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue