Φούστες: οι πιο hot τάσεις που θα φορεθούν αυτή την σεζόν

Από την Κατερίνα Μανωλαράκη

Το 2017 ήταν η χρονιά το κουστουμιού. 
Το 2018 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της φούστας. Στις τάσεις κυριαρχούν τρεις διαφορετικές γραμμές (που θεωρούνται και επιβεβλημένες για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα): η princess, η mini και η pencil. 
Και για τις τρεις κυρίαρχες τάσεις οι δυνατότητες συνδυασμών είναι απεριόριστες. Μπορείτε όλες και κάθε μια ξεχωριστά από αυτές να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες της καθημερινότητα σας, χωρίς να απαρνηθείτε το προσωπικό σας στυλ. Φορέστε τις σε casual looks με sneakers ή δώστε τον απαραίτητο τόνο θηλυκότητας, επιλέγοντας κομψά τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. 
Δείτε εδώ ποια είναι τα στυλ που πρέπει να ακολουθήσετε και επιλέξτε τα νέα κομμάτια της συλλογής σας.

Mini

Στην πλέον κομψή τους εκδοχή τα mini μήκη επαναφέρουν αναμνήσεις από περασμένες δεκαετίες και επικρατούν στη μόδα της φετινής άνοιξης. Αποφύγετε τα σχέδια που συνδυάζουν το κοντό μήκος με τη στενή γραμμή και αναζητήστε τις πιο φρέσκιες προτάσεις.

Princess

Πιθανόν μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις της σεζόν είναι αυτή που επιβάλλει τις επονομαζόμενες princess φούστες. Ακολουθήστε τις τάσεις ολοκληρωτικά συνδυάζοντας αυτό το στυλ φούστας με ένα ζευγάρι cowboy μπότες και το αγαπημένο σας t-shirt.

Pencil

 
Αποτέλεσμα εικόνας για fashion style summer skirts
Αποτέλεσμα εικόνας για fashion style summer skirts
Αποτέλεσμα εικόνας για fashion style summer skirts
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για fashion style summer skirts
Αποτέλεσμα εικόνας για fashion style summer skirts
 

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue