«Γεια, Το Όνομά Μου Είναι Ιδέα» Της Αναστασίας Λουκρέζη

Πρόκειται για ένα μικρό ταινιάκι τριών λεπτών που θέλει να μιλήσει στο μυαλό κάθε δημιουργικού ανθρώπου. Μία χιουμοριστική προσέγγιση, τόσο στη διαδικασία της σύλληψης της ίδιας της ιδέας, όσο και στα εμπόδια της υλοποίησής της. Τελικά ποιός στέκεται ανάμεσα σε εσένα και τις ιδέες σου; Μήπως είσαι εσύ ο ίδιος;
Η ταινία είναι κομμάτι του Διεθνούς Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «My Røde Reel» που ξεκίνησε το 2014 από την εταιρία Røde Microphones.Βραβεία θα απονεμηθούν σε 28 κατηγορίες νικητών.
Συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό βίντεο που δίνει μία ματιά στα παρασκήνια της ταινίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Διεύθυνση φωτογραφίας/Μοντάζ: Αναστασία Λουκρέζη

Ηχοληψία/ Sound design: Φαίδωνας Κτενάς

Βοηθός Σεναρίου: Σταμάτης Πακάκης

Βοηθός φωτογραφίας/ Backstage Camera man : Πάνος Μπακογιάννης

LocationManager: Δανάη Σταματίου

Ηθοποιοί: Ήρα Δαμίγου & Παύλος Πιέρρος

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Για να παρακολουθήσετε την ταινία, πατήστε εδώ: https://youtu.be/XscZ_vyNBNk

Για να παρακολουθήσετε backstageαπό την ταινία, πατήστε εδώ: https://youtu.be/IfCxFPMB4Dg

Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ: https://www.rode.com/myrodereel/watch/entry/7496

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της Αναστασίας Λουκρέζη

Η Αναστασία Λουκρέζη αποφοίτησε από τη σχολή φωτογραφίας το 2011 και έκτοτε ασχολείται ενεργά με τη φωτογραφία και από το 2015 και με το βίντεο.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φωτογράφους στην Ελλάδα, όπως ο Μάριος Θεολόγης, o Νίκος Αλεξόπουλος, αλλά και στο εξωτερικό, όπως ο Benjamin Von Wong. Καλλιτεχνικές δουλειές της έχουν συμμετάσχει σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού (περιοδικό Φωτογράφος, SHOT Magazine κ.ά.).

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως φωτογράφος και διευθύντρια φωτογραφίας στον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της εκπαίδευσης

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue