Ακολουθείστε Την Γεωργία Θεοδωρίδου Στο Καλλιτεχνικό Της Ταξίδι…

Σήμερα θα ακολουθήσουμε την Γεωργία Θεοδωρίδου στο καλλιτεχνικό της ταξίδι. Μας έχετε μάθει πια, ότι μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους δημιουργικούς καλλιτέχνες, όμορφους ανθρώπους, με χρωματιστή σκέψη. Μία τέτοια γυναίκα είναι και η Γεωργία που είχα την χαρά να την γνωρίσω πρόσφατα στο ταξίδι μου στην Κύπρο.

Η Γεωργία Θεοδωρίδου είναι η εικαστικός πίσω από το Bliveart. Θεωρεί ότι η ίδια μας η ύπαρξη και η ζωή μας είναι τέχνη. Έτσι λοιπόν ανακαλύπτει την τέχνη καθημερινά γύρω της. Η ενασχόλησή της με την τέχνη λειτουργεί σαν μια εναλλακτική μορφή διαλογισμού. Στη δουλειά της χρησιμοποιεί ακρυλικά, καθώς και λαδομπογιές, μελάνια, γραφίτη, μαρκαδόρους και άλλα υλικά. Λατρεύει τον πειραματισμό με τις γραμμές, τα σχήματα, τα χρώματα και τις μορφές. Πρόθεσή της είναι να απεικονίσει την ομορφιά και τη θετική πλευρά της ζωής. Μέσα από τα έργα της επιλέγει να στέλνει στον θεατή αγάπη και θετικά συναισθήματα. Η φύση, τα πρόσωπα και τα ταξίδια είναι σημαντική πηγή έμπνευσης γι’ αυτήν. Εμπνέεται από νέους τόπους και νέους ανθρώπους. Θεωρεί ότι η έμπνευση έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και είναι μια κινητήρια δύναμη που μας ωθεί στη δημιουργία.

Κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και στην παιδική της ηλικία απολάμβανε τις εξερευνήσεις στη φύση. Με τη ζωγραφική άρχισε να ασχολείται στα εφηβικά της χρόνια. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός Εικαστικής Αγωγής. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MA in Art, Craft and Design Education. Η Γεωργία πραγματοποίησε την πρώτη ατομική της έκθεση πριν από μερικά χρόνια στη Λεμεσό. Συμμετείχε επίσης σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις. Έργα της περιλαμβάνονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Αυτή την περίοδο στη δουλειά της κυριαρχούν τα αθώα πρόσωπα παιδιών και νέων ανθρώπων που στέλνουν φως, ειλικρίνεια και θετική ενέργεια. Τώρα δουλεύει για την επόμενη ατομική της έκθεση, την οποία σκοπεύει να παρουσιάσει το 2021.


Instagram: @bliveart

Facebook: bliveart

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue