Για να πας στην επόμενη σχέση πρέπει να ξεπεράσεις την προηγούμενη

Είναι ο καιρός που έχεις χωρίσει και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να προχωρήσεις παρακάτω; Τρόποι υπάρχουν πολλοί αρκεί να έχεις αρχίσει να “ξεκολλάς” από την προηγούμενη σου σχέση:

Αν αγαπούσες πολύ τον πρώην σου δεν θα είναι εύκολο να τον ξεχάσεις και να βρεις τον επόμενο εκτός και αν είσαι τόσο πολύ «ψεύτικη» και παίζεις θέατρο ή είσαι πολύ αναίσθητη και κλειδώνεις στην καρδιά τα συναισθήματά σου και στο μυαλό σου τις σκέψεις σου.

Για να βρεις τον επόμενο πρέπει να ξεπεράσεις τον προηγούμενο φίλη μου γιατί και ο next δεν έχει καμία όρεξη να ακούει συνέχεια γκρίνια και παράπονα για τον “ex από δω”!

Μην ξεχνάς πως και εσύ δεν θα ήθελες να είσαι αντικαταστάτρια σε μια σχέση και ούτε θα ήθελες να ανέχεσαι την γκρίνια, τα παράπονα και τον πόνο του άλλου.

Και είναι λογικό αγαπημένη μου όταν χωρίζεις να πονάς, να κλαις και να ξεσπάς το αφύσικο θα ήταν να μην πονάς -εντάξει εξαρτάται και την σχέση κλπ- όμως σκέψου πως για να χωρίσετε σημαίνει δεν ήταν για σένα ή απλά η σχέση σας έκανε τον κύκλο της.

Ο χρόνος άλλωστε φίλη μου είναι ο καλύτερος γιατρός και για εμένα ο καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Όταν χωρίσεις και πριν πας παρακάτω κάνε έναν διάλογο με εσένα δες τι θέλεις, ξεκαθάρισε μέσα σου τα συναισθήματά σου και σκέψου για μια φορά εσένα και μόνο.

Και αφού περάσεις τα στάδια του χωρισμού και αφού ξεπεράσεις τον αείμνηστο τότε ναι είσαι έτοιμη να πας παρακάτω!

Αλλά όταν λέμε παρακάτω εννοούμε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς να κρατάς επαφές και φιλίες με τον πρώην, χωρίς να κρατάς τα πράγματά του και τα δώρα του, έχοντάς τον αποκομένο από κάθε social media!

Γιατί για να πας παρακάτω και για να ξεχάσεις τον ex από δω θέλει κλάμα, θέλει κότσια και δύναμη ώστε να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις -αναλόγως πάντα την περίπτωση και τον κάθε χωρισμό.

Για αυτό να μη στεναχωριέσαι ποτέ για κάτι που τελείωσε, αλλά να χαίρεσαι για αυτό που πρόκειται να έρθει με μαγικό τρόπο εκεί που δε το περιμένεις!

Να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις και γιατί σου πάει!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue