Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης ~ Ιδεαλισμός και Δύναμη!

Μία προσωπικότητα , που έχει «ταράξει» τα νερά στην νέα κυβέρνηση , περισσότερο από και από τον αρχηγό του κόμματος , τόσο με τις ανατρεπτικές απόψεις του αλλά και στάση του προς τα πολιτικά δρώμενα , όσο και με τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα. Ο Γιάννης Βαρουφάκης , ή όπως εκείνος προτιμά , «Γιάνης» , έχει καταφέρει να κερδίσει και τον θαυμασμό του γυναικείου πληθυσμού.
 
από την Χ. Μπεκιάρη
 
Αστρολογικά , είναι εκπρόσωπος του ζωδίου του Κριού, αυτό έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με τα αριθμολογικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το πορτραίτο του. Είναι φιλόδοξος, αναζητά θέσεις που να του επιτρέπουν να προβάλει όλο το δυναμικό του , αλλά ταυτόχρονα ποθεί να έχει δίπλα του συμμάχους , φίλους σε όλο αυτό που αναλαμβάνει.
 
Το βάθος της ψυχής του έχει ένας πολύ σημαντικό αριθμό , τον 11. Αυτό μαρτυρά ότι οι ευαισθησίες του , δεν γίνονται αντιληπτές, πρώτον διότι ξέρει καλά να τις κρύβει και δεύτερον λόγω του Κύριου αριθμού, φαίνεται εκ πρώτης απαιτητικός από τους άλλους. όμως ένα Κύριος αριθμός δίνει πάντα σημαντικά χαρίσματα, όπως είναι η εξυπνάδα, η διαίσθηση και η ικανότητα να αντιλαμβάνεται και όσα δεν λέγονται ή ακούγονται.
 
Ο 11 τον ωθεί να «δουλέψει» για ένα σκοπό, με την ευρεία έννοια, να προσφέρει έργο στην ανθρωπότητα και έρχεται σε πλήρη συνάρτηση με τον αριθμό πεπρωμένου , του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα , ο οποίος έχει τον 11 , στον δρόμος ζωής του.
Φυσικά ο κύριος Βαρουφάκης , έχει τα χαρίσματα και του αριθμού 2, δηλαδή, είναι ευαίσθητος, ,με έντονα συναισθήματα, αγαπά τις ενώσεις και τις συνεργασίες και γίνεται εύκολα αποδεκτός και συμπαθητικός.
 
Σε αυτό φυσικά συμβάλει ότι ο αριθμός προσωπικότητας του παίρνει χρώμα από τον αριθμό 3, που τον κάνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, να είναι κοινωνικός, καλός στον λόγο, δημιουργικός και γενικά χαρισματικός. Άνθρωπος που επιλέγει τη χαρά, την αισιοδοξία και ίσως γενικά κινείται με θετική και πρωτοποριακή σκέψη. Είναι προνοητικός, ενδιαφέρεται για τα κοινά, έχει ιδεαλιστική φύση η οποία και τον προκαλεί να να ενεργεί και να βρίσκει λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα που βλέπει γύρω του.
Ο αριθμός 66 επίσης, τον κάνει ευγενή και γενναιόδωρο.
Δεν αγαπά τις κολακείες και πάντα εκτιμά την ακεραιότητα. Σε αυτό επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός πεπρωμένου του, ο 8 ο οποίος τον ωθεί να λειτουργεί με ακεραιότητα , διότι αν δεν το κάνει , τα σχέδια του θα ανατρέπονται και η ζωή του θα έχει σκαμπανεβάσματα, υλικά , συναισθηματικά ή ηθικά.
Οι γύρω του πάντα εκτιμούν τις επαγγελματικές συμβουλές του , διότι είναι αφοσιωμένος, αξιόπιστος και οι απόψεις του πάντα τεκμηριομένες.
Επιλέγοντας από κάποια χρόνια και μετά το όνομα Γιάνης , στη ζωή του και την καριέρα του, λαμβάνει μια επιπρόσθετη δόνηση – χωρίς να αναιρείται ο αρχικός υπολογισμός της ανάλυσης του – φαίνεται ότι στα χρόνια αυτά , έγινε σκεπτόμενος, πιο αναλυτικός, ίσως και λόγω επαγγέλματος , αφοσιωμένος στα κοινά με μια ανώτερη φιλοσοφία , επίσης τονίστηκε η διδακτική του ικανότητα και εκτός συνόρων.
Από τα τέλη Μαρτίου και μετά , μπαίνει σε μία χρονιά αρκετά σημαντική θα έλεγα για την καριέρα του, μια χρονιά 8, η οποία συντονίζεται με τον αριθμό πεπρωμένου του, και δηλώνει πως αναλαμβάνει και βγάζει εις πέρας δύσκολες και γεμάτες πρόκληση αρμοδιότητες, στις οποίες καλείται να δείξει θάρρος, σύνεση, δύναμη και να είναι πάντα σε ετοιμότητα.
 
Καλείται να είναι προετοιμασμένος για όλα, αλλά αυτό του υπόσχεται μεγάλη αναγνώριση και καταξίωση.
 
Ο αριθμός πεπρωμένου του 8, και ιδιαίτερα με την σημαντική ενέργεια του αριθμού 44, τονίζει την αυτοδημιούργητη φύση του, και την εργατική και σταθερή στον στόχο ιδιοσυγκρασία του.
 
Είναι πολυμήχανος και επιφυλακτικός και επιβεβαιώνει, την πολιτική ή στρατιωτική καριέρα. Καλείται πάντα στη ζωή του να χρησιμοποιεί την λογική και να ξεπερνά τα τυχόν εμπόδια ή τις αντιξοότητες με γενναιότητα και ψυχραιμία. Φυσικά όπου υπάρχει ο αριθμός 8, υπάρχει και η ανάγκη για υλικές απολαύσεις, πολυτέλεια και φήμη. Όμως στο πεπρωμένο αυτό, τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς κόπο και προσπάθεια.
Ο αριθμός 44, έχει την ενέργεια ενός Κύριου αριθμού κι αυτός, οπότε έχει πάντα απαιτήσεις, σε όποια θέση κι αν βρίσκεται και εδώ συγκεκριμένα ωθεί τον κύριο Βαρουφάκη, να εξυπηρετεί τις υλικές ανάγκες των άλλων μέσα από παραγωγικές δραστηριότητες.
 
Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα λοιπόν, που καλείται να βγάλει όλο το δυναμικό του μετά τα γενέθλια του τον Μάρτη (πιο έντονα), προς τα έξω, να ρισκάρει, με θάρρος και να αναλάβει ένα μέρος του «βάρους», της χώρας μας.
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue