Ο Γιάννης Μωραΐτης Επιστρέφει Δυναμικά Και Μας Χαρίζει Την Νέα Του Επιτυχία Με Τίτλο «Μακριά Μου Και Πάλι»

Ο Γιάννης Μωραΐτης επιστρέφει δυναμικά και μας χαρίζει την νέα του επιτυχία με τίτλο “Μακριά Μου Και Πάλι” μέσα από την καινούργια του δισκογραφική στέγη, την Spark Records!

O καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικόκαι με διεθνής διακρίσεις, όπως το 2011 με το τραγούδι του “Για πρώτη φορά” που κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαδικτυακό Διαγωνισμό INFE.VISION και το 2012 που βραβεύτηκε στο Σ.Ε.Φ από τον όμιλο τηςUNESCO ως νέος καλλιτέχνης, για μία ακόμη φορά θα προκαλέσει τηναπόλυτη αίσθηση!

Ο πολυντάλαντος καλλιτέχνης με σπουδές στο Αττικό Ωδείο, δεν περιόρισε την καλλιτεχνική του φύση, μόνο στην μουσική, αλλά προχώρησε ακόμη παραπέρα, στην υποκριτική αποφοιτώντας από την Δραματική Σχολή “Ιάκωβος Καμπανέλλης”, γεγονός που τον οδήγησε σε μεγάλες θεατρικές σκηνές στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών, όπως τον Κώστα Αρζόγλου, τη Σόφη Ζαννίνου ,τον Περικλή Λιανό, τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου, τον Μάξιμο Μουμούρη ,τον Κλέωνα Γρηγοριάδη ,τον Μιχάλη Μητρούση , την Γώτα Φέστα κ.α.

Στις αρχές του 2014 επιλέχτηκε από τον Μίμη Πλέσσα και τον σκηνοθέτηΜάνο Πετούση για να συμμετάσχει στο musical «Ξημερώνει Κυριακή».

Λίγους μήνες μετά, έπαιξε στο θρυλικό musical “Rocky Horror Show” του Richard O’ Brien, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Ορισμένες από τις πιο σημαντικές του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: Γιάννης Πάριος, Ρένα Κουμιώτη, Φίλιππος Νικολάου, Μπέσσυ Αργυράκη, Πωλίνα, Καίτη Γαρμπή, Κωνσταντίνα , Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Μπάσσης, Λένα Αλκαίου, Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Αρετή Κετιμέ , Έλλη Κοκκίνου , Νίνο κ.ά.

Το “Μακριά Μου Και Πάλι” είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα σε μουσικήΑλμπίνας Ζαχαριάδου και στίχους Βαγγέλη Βαφείδη και αποτελεί το επόμενο μουσικό εγχείρημα του Γιάννη Μωραΐτη!

Απολαύστε το Video Clip του τραγουδιού με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!

https://youtu.be/-ZPqHxWRvN4

Για συνεντεύξεις με τον Γιάννη Μωραΐτη , επικοινωνήστε με τον κ. Tάνια Σακκά στο 6949978334

Spark Records Greece – Social media
www.sparkrecords.gr
Facebook
Instagram

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue