Γιατί Η NASA Ετοιμάζετε Να Ανακαλύψει Τον Αστερισμό Του Ωρίωνα;

Ότι έχει να κάνει με το σύμπαν πάντα μας μαγεύει και παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο για όλους μας. Πολλοί όμως είναι αυτοί που συνεχίζουν να ψάχνουν και να θέλουν να ανακαλύψουν το άγνωστο. Τι γίνεται όμως με την NASA; 

Η Nasa σχεδιάζει να στείλει ξανά αστροναύτες στη Σελήνη, αλλά αυτή τη φορά σχεδιάζει και την παραμονή τους εκεί, δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού διαστημικού οργανισμού Τζιμ Μπριντενστάιν.

Σε ανάρτησή του ο Μπριντενστάιν καλεί μάλιστα « τις καλύτερες αμερικανικές βιομηχανίες να βοηθήσουν στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνικών για την προσεδάφιση και παραμονή των αστροναυτών στη Σελήνη», τονίζοντας ότι αυτό είναι σαφής εντολή του προέδρου Τραμπ και του Κογκρέσου.

«Ως δια βίου υποστηρικτής της NASΑ είμαι ενθουσιασμένος που μιλάω για άλλη μια φορά για την προσεδάφιση ανθρώπων στο φεγγάρι», γράφει ο κ . Μπριντενστάιν.

Αλλά λέγοντας ότι επιστρέφουμε στο φεγγάρι δεν εννοούμε ότι θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε πριν από 50 χρόνια.

Θέλω να είμαι σαφής – αυτό δεν είναι το όραμά μας» τόνισε ο επικεφαλής της NASA και διευκρίνισε:

Πηγαίνουμε στη Σελήνη με καινοτόμες νέες τεχνολογίες και συστήματα για να εξερευνήσουμε περισσότερες τοποθεσίες στην επιφάνεια από ό, τι σκεφτήκαμε ποτέ. Αυτή τη φορά, όταν θα πάμε στη Σελήνη , θα μείνουμε.

Στην αποστολή αυτή θα υπάρχει και Ελληνική συμμετοχή.
H πυρηνική φυσικός Μαριάνθη Φραγκοπούλου είναι η επικεφαλής ερευνήτρια της ελληνικής αποστολής για την Σελήνη στη NASA στο πλαίσιο του προγράμματος Orion.

Αυτή η πρώτη αποστολή για λόγους ασφαλείας των αστροναυτών δεν θα είναι επανδρωμένη. Θα τεστάρουμε όλα τα συστήματα, το σύστημα προστασίας τους από τις ακτινοβολίες και πολλά άλλα πειράματα δήλωσε η κυρία Φραγκοπούλου.

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς τη σύνδεση του αστερισμού του Ωρίωνα με τις πυραμίδες της Γκίζας. Επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι θέσεις των πυραμίδων έρχονται σε απόλυτη συνάφεια με τον αστερισμό. 

Προκύπτουν 2 απλές απορίες σε αυτό το σημείο…

1. Αφού στις προηγούμενες δεκαετίες τα ταξίδια προς τη Σελήνη ήταν σχεδόν αποστολές ρουτίνας και έχει καταφέρει η NASA να προσεληνώσει επανδρωμένο σκάφος από το 1969 για ποιον λόγο, τώρα, η πρώτη αποστολή θα είναι μη επανδρωμένη για λόγους ασφαλείας. Τι άλλαξε; Τι φοβούνται;

2. Γιατί η αποστολή και το ίδιο το σκάφος φέρουν το λαμπρό όνομα του Ωρίωνα και έχουν στο σήμα των στολών τους τους “Τρεις Βασιλιάδες”(Mintaka, Anilam & Alnitak) τα λαμπρότερα άστρα του αστερισμού του που βρίσκονται στη Ζώνη του Ωρίωνα. (Three kings – Orion’s Belt)

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι αναζητούν μόνιμη βάση στη Σελήνη κι ότι αυτό πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο προσεχές διάστημα.

Written by Amun

OLABISI.GR

Δέσποινα Σαλδάρη, Energy Healing Habits

Είμαι Energy Healing Scanner και χρησιμοποιώ την ενεργειακή θεραπευτική. Η ενεργειακή θεραπευτική είναι μια ολιστική πρακτική ​που ενεργοποιεί τα λεπτότερα ενεργειακά συστήματα του σώματος για την αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων. Με τη διάσπαση αυτών των ενεργειακών κόμπων, διεγείρεται η εγγενής ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Ολα μου τα κείμενα αφορούν σκέψεις μου. Το περιεχόμενο των γραπτών μου δεν επιλέγεται εξ αρχής, αλλά σχεδόν υπαγορεύεται αυτόματα με τη βοήθεια της μουσικής.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue