Γιατί συμβιβάζεσαι με τόσο “λίγα” για σένα;

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες, κυρίως λόγω συναισθημάτων, κάνουμε λάθος επιλογές. Επιλέγουμε τους λάθος ανθρώπους, πιστεύοντας ότι είναι οι σωστοί. Πιστεύουμε ότι εμείς θα τους αλλάξουμε και θα τους κάνουμε να είναι αυτό που ακριβώς θέλουμε, ξεχνώντας ότι ο άνθρωπος κατά βάση δεν αλλάζει!
 
Έτσι, λοιπόν, επιλέγουμε να συμβιβαστούμε με κάτι που δεν μας αρέσει ή με αυτό που πιστεύαμε ότι δεν θα συμβιβαζόμασταν ποτέ…! Και αυτό γιατί; Ακριβώς λόγω των συναισθημάτων που έχουμε κι μας κάνουν να ξεχνάμε πολλές φορές τι πραγματικά αξίζουμε. Έχεις λοιπόν, ποτέ σκεφτεί τι αξίζεις; Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι αυτό με το οποίο εσύ συμβιβάζεσαι να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις; Έχεις σκεφτεί ότι έχεις ίσως κάνει τη λάθος επιλογή για τον εαυτό σου; Μα κυρίως, ΓΙΑΤΙ να συμβιβάζεις τον εαυτό σου με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζει;
 
Μεγάλο λάθος! Κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο για τον εαυτό της, και αυτό πρέπει εσύ να επιδιώκεις! Το καλύτερο! Μην αφήνεις τα συναισθήματα σου να  επιλέγουν για σένα… Κάνε το αντίθετο, επέλεξε εσύ για αυτά! Δηλαδή… μην αφήνεις τον εαυτό σου να πληγώνεται από κάτι που δεν του αξίζει. Και πως γίνεται αυτό; Μη συμβιβάζεσαι ποτέ με κάτι λιγότερο από αυτό που πιστεύεις ότι αξίζεις!
 
Γράφει η Δήμητρα Μπρούλη
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue