Γιατί τα παπούτσια του Christian Louboutin έχουν κόκκινη σόλα…


4 Οκτ 2017

Ένα ζευγάρι γόβες του Christian Louboutin βρίσκονται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών για πάρα πολλές γυναίκες. Με τα ψηλά τακούνια – stiletto και τις εμβληματικές κόκκινες σόλες, τα Louboutins είναι μια άμεσα αναγνωρίσιμη δήλωση μόδας.

Αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν γνώριζα την ιστορία πίσω από αυτή την εμβληματική κόκκινη σόλα. Μετά από μια «βαθιά» ανάλυση του βιβλίου του Christian Louboutin στο Rizzoli, η Marie Claire ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα βερνίκι νυχιών που έδωσε την έμπνευση στον σχεδιαστή.

Αποτέλεσμα εικόνας για THIS IS WHY CHRISTIAN LOUBOUTIN HEELS HAVE A RED SOLE

Έχοντας πάρει το κόκκινο βερνίκι νυχιών της βοηθού του, ο Louboutin έβαψε την απλή μαύρη σόλα ενός παπουτσιού για να δει πώς θα έδειχνε. Αγάπησε τόσο πολύ το αποτέλεσμα που έκτοτε παρήγαγε όλα του τα παπούτσια με ένα κόκκινο λακαρισμένο πέλμα – κάτι που γρήγορα έγινε και η υπογραφή του.

Ευτυχώς, ο Louboutin δεν χρησιμοποιεί πλέον κόκκινο βερνίκι νυχιών για να βάφει τις σόλες των παπουτσιών του, αλλά, τιμής ένεκεν, μπορείτε τώρα να αγοράσετε ένα βερνίκι νυχιών «Rouge Louboutin» που είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τις εμβληματικές σόλες.

Christian Louboutin Nail Colour in ‘Rouge Louboutin’, $50, nordstrom.com.

Αποτέλεσμα εικόνας για THIS IS WHY CHRISTIAN LOUBOUTIN HEELS HAVE A RED SOLE

Αποτέλεσμα εικόνας για louboutin world

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue