Η Gigi Hadid κάνει το ντεμπούντο της ως καστανή μέσα από το Instagram και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η Gigi Hadid αποκάλυψε την χρωματική της μεταμόρφωση στα μαλλιά, ανεβάζοντας στόρυ στο Instagram την Τρίτη. Όλοι την έχουμε συνηθίσει με τα πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά της και κατά καιρούς με κάποιες πιο σκούρες αποχρώσεις.

Το διάσημο μοντέλο, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik και εξήγησε τον περασμένο μήνα γιατί διατηρεί την εγκυμοσύνη της ιδιωτική.

Δημοσιεύοντας την ιστορία της στο Instagram την Τρίτη, η Gigi Hadid έκανε το ντεμπούτο της ως καστανή, μια σημαντική αλλαγή από την τυπική ξανθιά που έως τώρα είχαμε συνηθίσει. Λέτε να είναι κάποιο αποτέλεσμα φίλτρου; Θα δείξει. 

Με την νέα της εμφάνιση μοιάζει πάρα πολύ στην αδερφή Bella, δεν νομίζετε;

Μιλώντας στο Instagram Live τον περασμένο μήνα, εξήγησε την απόφασή της να μην δημοσιοποιεί περισσότερα για την εγκυμοσύνη της. «Προφανώς, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν μοιράζομαι περισσότερα πράγματα μαζί τους, αλλά, είμαι έγκυος μέσω πανδημίας, όπως προφανώς η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή”, είπε. “Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να μοιραστώ εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου.»

«Προφανώς, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού από την αρχή της καραντίνας και συμβαίνει ακόμα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην εμφάνιση του κινήματος BLM [Black Lives Matter] και σκέφτηκα ότι η παρουσία μας στα κοινωνικά δίκτύα, θα πρέπει να ακολουθήσει αυτό.»

“Έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη μου και τις έχω στείλει σε φίλους και συγγενείς και είναι πολύ χαριτωμένο και συναρπαστικό και προσπαθώ να τις καταγράψω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε, βεβαιώσου ότι δεν θα χάσεις αυτές τις στιγμές. Και θα μοιραστώ πολλά από αυτά τα πράγματα στο μέλλον. Απλά δεν βιάζομαι να το κάνω, και νιώθω ότι τώρα θέλω να το βιώσω, και γράφω στο περιοδικό μου πολύ…»

Gigi Hadid & 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue