Γίνε trendy και ταίριαξε το χρώμα στα νύχια με τα χείλη σου!

Προσωπικά, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, προτιμούμε τα trendy mix n’ match. Δεν είναι, όμως, λίγες οι φορές που θέλουμε να ταιριάξουμε το χρώμα στα χείλη με τα νύχια μας. Ας δούμε λοιπόν τις Best Shades for Matching Your Lips to Your Nails!

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 12 3207 mdc lipsntips slides 2

  • Nude Pink

Είναι ίσως η πιο ασφαλής λύση. Όχι μόνο ταιριάζει με όλα και είναι απίστευτα σικ (και αποδεκτό σε κάθε εργασιακό χώρο!), αλλά ο συνδυασμός μπορεί εύκολα να περάσει απαρατήρητος. Έτσι, δεν δίνετε την εντύπωση πως προσπαθείτε υπερβολικά για την εμφάνισή σας.

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 12 3207 mdc lipsntips slides 4

  • Red

Κλασικό, διαχρονικό και πολύ σέξι. Αν θέλετε να αναδείξετε την ρετρό πλευρά της προσωπικότητάς σας, το κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα για να βάψετε τα χείλη και τα νύχια. Και, παραδόξως, το χρώμα που προτιμούν πολλοί άντρες πάνω μας.

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 12 3207 mdc lipsntips slides 5

  • Vamp

Προσωπικό αγαπημένο ♥ Δύσκολα θα κάνετε λάθος όταν προσπαθείτε να ταιριάξετε σκούρα νύχια και χείλη. Οι αποχρώσεις είναι αμέτρητες και τέλειες για αυτή την εποχή (χιόνισε κιόλας). Για εμάς, είναι το αντίστοιχο του nude για τους χειμερινούς μήνες!

Για να δείτε τα αγαπημένα σας κραγιόν και μανό, επισκεφθείτε το e-shop ikonomakis και αποκτείστε σούπερ εκπτώσεις εάν κάνετε την παραγγελία σας σαν likewoman.gr! Πατήστε εδώ και θα έχετε έως 75% έκπτωση!

Έλενα Τσακιρίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue