Γιώργος Ντάβλας: Μπορούμε Όλοι Μαζί Να Βοηθήσουμε Τα Ελληνικά Νοσοκομεία Και Το Έργο Ιατρών Και Νοσηλευτών

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στην ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων και στο έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών. Εδώ και 30 χρόνια μέσα από το φιλανθρωπικό έργο τους και την εκπομπή «Πες το και θα γίνει», η Τζοβάννα Φραγκούλη και η Λιάνα Πατέρα έχουν συναντήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες παγκοσμίως και έχουν εκπληρώσει πολύ σημαντικές ευχές.

Σε κοινοπραξία με τον καλό τους φίλο Γιώργο Ντάβλα και την εταιρεία Davlas & PaRtners, η προσπάθεια στήριξης των Ελληνικών Νοσοκομείων και του έργου Ιατρών και Νοσηλευτών μεγαλώνει και γίνεται πραγματικότητα.

Στο παρακάτω link μπορείτε με απόλυτη διαφάνεια να προσφέρετε και εσείς, για να φτάσουμε όλοι μαζί τον στόχο των εκατό χιλιάδων ευρώ. Donate: gogetfunding.com

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα Ελληνικά Νοσοκομεία και το έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών.

Instagram: @jovannaswishchannel

Facebook: @jovannaswishchannel

YouTube: Jovannas Wish Channel

Site: https://jovannaswishchannel.org

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue