Γιώργος Παπαϊσιδώρου: Από την Θεολογία στο τραγούδι


6 Ιούλ 2017

Από μικρό παιδί είχε μια ιδιαίτερη κλίση στην μουσική. Έβρισκε καταφύγιο στο να ακούει τραγούδια, να αυτοσχεδιάζει στο πιάνο και να τραγουδάει. Αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές του λοιπόν να ασχοληθεί περισσότερο μαθαίνοντας πιάνο και παίρνοντας μαθήματα φωνητικής και σολφέζ.

Και επειδή όπως λένε, το ένα φέρνει τα’ άλλο σήμερα δουλεύει ασταμάτητα σαν τραγουδιστής και έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα. Δύο εμφανίσεις που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία του με την φιλαρμονική του πολεμικού ναυτικού καθώς και η συμμετοχή του επί τρία συνεχή χρόνια στην Πολωνία, στο φεστιβάλ ελληνικού τραγουδιού, στο οποίο παλιότερα είχε συμμετάσχει και ο Ντέμης Ρούσος.

Ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1990 στην Σαλαμίνα. Όταν τέλειωσε το σχολείο οι εξετάσεις τον έφεραν στα σκαλιά του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Θεολογίας. Ήταν κάτι άγνωστο για κείνον που ασκούσε όμως μια γοητεία πάνω του. Έκτοτε έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα στην Τράπεζα της Ελλάδος.Σήμερα συνεχίζει τις μουσικές σπουδές του έχοντας για δασκάλα του την Σοφία Βόσσου, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος στο τηλεοπτικό talentshowTheVoice 3” όπου με την ερμηνεία του κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες των κριτών- και να βρεθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.Μόλις κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι, Δυο λέξεις, σε μουσική και στίχους Ανδρέα Λάμπρου και με executiveproducerτον Νίκο Μουρατίδη.VideoClip ο Νίκος Σούλης!

Γιώργος Παπαϊσιδώρου / Δύο λέξεις (videoclip)

bit.ly/DyoLekseis

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue