lg nano816 e1678185745121 084e9eca

Γιορτάστε την Ημέρα της Γυναίκας βάζοντας λίγο παραπάνω «μαγεία» στη ζωή σας

author likewoman

7 Μαρ 2023

Η LG Electronics (LG) είναι μια εταιρεία που νοιάζεται για τις γυναίκες και ενδιαφέρεται για τις καθημερινές ασχολίες και απολαύσεις τους, γιατί πολύ απλά το αξίζουν. Δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας με έξυπνες λειτουργίες, βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους διευκολύνοντας την απαιτητική τους καθημερινότητα και τις πολύπλευρες ανάγκες τους, όπως το να εργάζονται με περισσότερη ευελιξία, να μπορούν να φορούν αψεγάδιαστο το αγαπημένο τους σύνολο ανά πάσα στιγμή, να προετοιμάζουν ένα υπέροχο γεύμα με τα πιο φρέσκα υλικά ή και να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης με τη συντροφιά μιας καλής ταινίας σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.

Ένα καλό γεύμα μας φτιάχνει πάντα το κέφι, ένα γρήγορο σνακ μας γεμίζει ενέργεια και τόνωση. Σημαντικά συστατικά σε μια δύσκολη και γρήγορη καθημερινότητα, που προαπαιτούν τα απαραίτητα υλικά, φρέσκα στο ψυγείο μας. Χάρη στο πρωτοποριακό ψυγείο ντουλάπα InstaView DoorinDoor και τις τεχνολογίες LinearCooling™ και DoorCooling+™ που διαθέτει[1], μπορείτε να διατηρείτε τα τρόφιμα φρέσκα, τραγανά και ζουμερά. Το LinearCooling™ μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας[2] και το DoorCooling+™ προσφέρει ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη για φρεσκάδα μεγαλύτερης διάρκειας[3]. Επιπλέον, με δύο μόνο γρήγορα χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, φωτίζεται με τρόπο «μαγικό» το εσωτερικό του ψυγείου, επιτρέποντάς σας να μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό του χωρίς καν να ανοίξετε την πόρτα. Γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερη απώλεια ψυχρού αέρα!

Η εργασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και είτε γίνεται από το σπίτι είτε στο γραφείο, είναι σημαντικό να μπορούμε να αποδίδουμε με άνεση κι ευκολία. Τα monitors της LG είναι ο ιδανικός partner in crime για κάθε γυναίκα που εργάζεται και αποζητά μια ευχέρεια στο καθημερινό multitasking. Ιδιαίτερα το σύστημα διπλής οθόνης LG Ergo Dual 27QP88D αναβαθμίζει τον χώρο που εργάζεστε, προσφέροντας λεπτομερείς εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων κι εξασφαλίζοντας σε κάθε γυναίκα απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία. Χάρη στην βελτιωμένη δυνατότητα ρύθμισης ύψους και περιστροφής, το monitor 27QP88D διαθέτει εκτεταμένη εργονομική δυνατότητα επιλογής των ρυθμίσεων επέκτασης και φυσικά υψηλή παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εστίαση και την εμπειρία σας. Επιπλέον η διπλή οθόνη Ergo Dual της LG υποστηρίζει τη δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης (Daisy Chain), ώστε καθώς εργάζεστε να μπορείτε να συνδέετε δύο οθόνες κι έναν φορητό υπολογιστή με τη χρήση ενός καλωδίου DP και ενός καλωδίου USB Type-C™.[4] Όλα σε ένα δηλαδή, με την «μαγική» δημιουργία ενός ευέλικτου και παραγωγικού χώρου εργασίας.

Επειδή όμως οι ασχολίες μας δεν είναι μόνο εντός σπιτιού και θέλουμε να τα προλάβουμε όλα γρήγορα αλλά και με κομψότητα, ο απόλυτος σύμμαχός μας για να έχουμε έτοιμα και καθαρά τα αγαπημένα μας ρούχα είναι τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG. Με το πάτημα ενός κουμπιού πραγματοποιούνται και πλύση και στέγνωμα, συνδυάζοντας δύο συσκευές σε μία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, που συμβάλλουν στην υψηλή φροντίδα των ρούχων, όπως η τεχνολογία AI DD[5] που προστατεύει τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, ανιχνεύοντας αυτόματα το βάρος και την απαλότητα των υφασμάτων και επιλέγοντας τις βέλτιστες κινήσεις για τα υφάσματα. Επίσης, μέσω της λειτουργίας τους «Φροντίδα για ζάρες»[6], μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για πιο γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα.

Κι αφού έχετε ολοκληρώσει τις καθημερινές δραστηριότητες, τι πιο όμορφο από την παρέα μιας αγαπημένης ταινίας; Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και ζήστε μοναδικές στιγμές θέασης σε Real 4K ανάλυση, με την τηλεόραση LG NANO816 και τα εκπληκτικά features της NANO, Pure Color και FILMMAKER MODE[7] που προβάλουν την ταινία μέσα από τη σκηνοθετική ματιά, χωρίς καμιά προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις. Με την τηλεόραση LG NANO816 μπορείτε να απολαύσετε την ταινία που επιθυμείτε με μια μοναδικά ζωντανή εικόνα, με γνήσια χρώματα και φωτεινότητα οθόνης που προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σύμφωνα με το περιβάλλον. Παράλληλα με τη βοήθεια των αλγορίθμων “deep learning AI του AI Sound Pro προσαρμόζονται οι ρυθμίσεις του ήχου σύμφωνα με το είδος της ταινίας που παρακολουθείτε, εξασφαλίζοντάς σας μια «μαγική» κινηματογραφική εμπειρία.

LG Instaview e1678185698147

Στο μέλλον, η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, που αφορούν τόσο σε οικιακές συσκευές όσο και σε όλο το φάσμα της καθημερινής ζωής, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί και πράττει διαχρονικά. Απέναντι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, υπάρχουν ακόμα και απλά πράγματα που προσδίδουν λίγη μαγεία στη ζωή μας.  Αυτή είναι η αποστολή της LG: να βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας κάνοντας τη Ζωή Καλύτερη για Όλους.

[1] Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο.

[2] Με βάση τα αποτελέσματα από τις δοκιμές της TÜV Rheinland, χρησιμοποιώντας την εσωτερική μέθοδο δοκιμής της LG για τη μέτρηση του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη ποσοστού απώλειας βάρους 5% για κινέζικο λάχανο στο ράφι για τα φρέσκα προϊόντα του LGE LinearCooling Model GSXV91NSAE. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική χρήση.

[3] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη σύγκριση του χρόνου που απαιτείται για την πτώση της θερμοκρασίας του δοχείου νερού στην άνω θήκη μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+™ και Non-DoorCooling+™. Ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα. Η λειτουργία DoorCooling+™ διακόπτεται κατά το άνοιγμα της πόρτας.

Ergo Dual 27QP88D e1678185717139

[4] Μπορεί να συνδεθεί μέσω του καλωδίου USB Type-C™ και του καλωδίου DisplayPort που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η δυνατότητα ΔΕΝ είναι συμβατή με συσκευές Mac που διαθέτουν τσιπ Apple M1.

[5] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

LG WD e1678185732132

[6] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

[7] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue