Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2020%2F01%2Fimages easyblog articles 5067 GLYKO TOU KOUTALIOU

Μαρία Ψωμά | Γλυκό Του Κουταλιού…Τολμήστε Το!

Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής φιλοξενίας μιας άλλης εποχής, αλλά και γλύκισμα που κρατά ως σήμερα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας αυτή τη διατροφική “παρασπονδία”. Μια κουταλιά της σούπας γλυκό του κουταλιού αποτελεί μια μερίδα υδατανθράκων, χωρίς ζωικά λίπη και βούτυρο, ενώ αποτελεί πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών ανάλογα το φρούτο που κάθε φορά επιλέγετε.

#tip: προτιμήστε γλυκό του κουταλιού χωρίς ζάχαρη, με σιρόπi αγαύης ή στέβια.


 

Μαρία Ψωμά, Ιατρός-Βιοπαθολόγος

Είμαι η Μαρία Ψωμά, γιατρός – βιοπαθολόγος παχυσαρκίας. Μπόρεσα να συνδυάσω την κλασική ιατρική με την ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου, για την επίλυση του προβλήματος της παχυσαρκίας. Δεν είμαι διαιτολόγος, αλλά γιατρός. Σπούδασα Ιατρική και δεν αρέσκομαι στη λέξη «δίαιτα», αλλά στη «διατροφή». Δεν πιστεύω στις δίαιτες. Αν κάνεις μία αυστηρή δίαιτα, θα στερηθείς και μετά θα «πέσεις με τα μούτρα» λέει.

RECENT

RELATED