​Εξερευνήστε Το Βυθό Στο Golden Hall!

Ένας υδάτινος κόσμος ζωντανεύει από το Σάββατο 06/06 έως και το Σάββατο 20/06 στο νέο χώρο της επέκτασης του Golden Hall, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την ομορφιά και τη μαγεία του βυθού.

Σπάνια τροπικά ψάρια, πολύχρωμα κοράλλια, εντυπωσιακά κοχύλια, σαλάχια και καρχαρίες χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα με ήχους και εικόνες της θάλασσας σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

Η εντυπωσιακή επέκταση του Golden Hall στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου είναι ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής 11.500 τ.μ. που επικεντρώνεται στην οικογένεια, διαθέτοντας εμπορικά καταστήματα από εγχώρια και διεθνή brands, ένα μοναδικό ενυδρείο και πρωτοποριακούς χώρους αναψυχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.goldenhall.gr

#GoldenHall #MyGoldenHall #LiveTheExperienceSafely #LiveTastefully #SafeShopping 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue