Η Διατροφική Αξία Του Ροδιού Σε Ένα Εξαιρετικό Gourmet Menu

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στο εστιατόριο Botrini’s στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων ροδιού που παράγονται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας. Ο ΑΣΟΠ, που αποτελεί αναγνωρισμένη Οργάνωση Παραγωγών, επικεντρώνει τη δραστηριότητά του στην καθετοποιημένη καλλιέργεια της ροδιάς, που περιλαμβάνει τη διαλογή, συσκευασία, αποσπύρωση και παραγωγή χυμού καθώς και την εμπορική αξιοποίηση των προϊόντων της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση επαγγελματιών και εκπροσώπων των ΜΜΕ για τις ευεργετικές ιδιότητες της κατανάλωσης καρπών και χυμού ροδιού, με στοιχεία για τη διατροφική αξία του ροδιού που παρουσίασε ο Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Ο κ. Παναγιώτης Αθανασιάδης, Γενικός Διευθυντής του ΑΣΟΠ, με τη σειρά του, παρουσίασε αναλυτικά τη δραστηριότητα και το στρατηγικό προσανατολισμό του ΑΣΟΠ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες του κλάδου και εκπρόσωποι αλυσίδων super market με στοχευμένο ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν cocktail καθώς και ένα εξαιρετικό gourmet menu, με βασικό στοιχείο το ρόδι, το οποίο επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα ο chef Έκτορας Botrini.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Rodi pearls from the tree” με τη Συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδος, για την ενημέρωση και προώθηση νωπών & μεταποιημένων προϊόντων από ρόδι στην Ελλάδα και την Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες:http://www.eu-rodi.eu 

Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος/ Κωνσταντίνα Αργυρίου, ΑΣΟΠ/ Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, Οικονομοτεχνική/ Παναγιώτης Αθανασιάδης, ΑΣΟΠ

Παναγιώτης Αθανασιάδης, ΑΣΟΠ/ Ντίνα Νικολάου, Chef/ Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, Οικονομοτεχνική

Παναγιώτης Αθανασιάδης, ΑΣΟΠ/ Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος/ Έκτορας Μποτρίνι, Chef/ Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, Οικονομοτεχνική/ Κωνσταντίνα Αργυρίου, ΑΣΟΠ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue