Γούνινα κασκόλ…ότι πρέπει για αυτήν την εποχή!

Κρύο πολύ. Εμείς είμστε όμως προετοιμασμένες!
 
Εδώ και καιρό έχουμε γράψει με ποιο αξεσουάρ θα μπορούσα να μεταμορφώσω τη Χειμερινή μου γκαρνταρόμπα!
 
Ένας πραγματικά hot τρόπος να αναβαθμίσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα είναι με την προσθήκη ενός γούνινου κασκόλ. Ιδίως μάλιστα αν προσανατολιστείτε σε ένα faux γούνινο κασκόλ, θα αποβεί μια ιδιαίτερα οικονομική λύση. Αν και έντονη τάση για φέτος, συγκαταλέγεται στα κλασικά αξεσουάρ. Σε παστέλ ή neon αποχρώσεις στολίζουν τους λαιμούς μας με τρόπο σαφέστατα ιδιαίτερο.
 
Ένα χνουδωτό γούνινο κασκόλ, σε μια ζωηρή απόχρωση ενδεχομένως, εκσυγχρονίζει τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα. Δίνει ένα πολυτελές άγγιγμα και μια συναρπαστική ματιά σε casual ρούχα με μεγάλη ευκολία. Μεταμορφώνει το πιο απλό κομμάτι, σε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
 
Η επιλογή τους μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό blazer, ένα βαρετό πουλόβερ ή ένα αυστηρό παλτό. Το κλασικό τους στυλ, με τον υψηλό δείκτη πολυτέλειας που διαθέτουν είναι σίγουρα από τα πλέον ενδιαφέροντα αξεσουάρ της σεζόν. Οι οίκοι Marni, Prada, Lanvin, Michael Kors, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους δημιουργούς που υπέκυψαν στη γοητεία τους.
 
Πως θα φορεθεί το γούνινο κασκόλ: 
 
Μπορείτε να φορέσετε αυτό το αξεσουάρ με ένα ζεστό παλτό, δεν έχει σημασία αν θα είναι κοντό ή μακρύ. Με ένα δερμάτινο μπουφάν ή μάλλινο , θα δείξει εξίσου καλά. Μην διστάσετε να φορέσετε το γούνινο κασκόλ πάνω από ένα ζεστό πουλόβερ – το casual ύφος του πουλόβερ αυτομάτως θα αναβαθμιστεί και θα αποκτήσει ένα luxe εφέ.
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue