Grab Hemp Με Το Εξαιρετικά Ευεργετικό Έλαιο Σπόρων Κάνναβης

GRAB HEMP ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΌΡΩΝ ΚΆΝΝΑΒΗΣ 

«Μέσα σε 24 χρόνια στη βιομηχανία καλλυντικών, είναι ελάχιστα τα συστατικά που μπορώ να σκεφτώ τα οποία ξεχωρίζουν απλά και μόνο για τις επιδόσεις τους και την αποτελεσματικότητά τους… και η κάνναβη είναι ένα από αυτά.» 

Anita Roddick, ιδρύτρια της The Body Shop 

ΝΕΑ! HEMP OVERNIGHT NOURISHING RESCUE MASK ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 

Ξεδιψάστε την ξηρή, αφυδατωμένη επιδερμίδα με τη νέα, θρεπτική μάσκα προσώπου νύχτας της The Body Shop. Αυτή η μάσκα προσφέρει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ αναλαμβάνει δράση όσο εσείς κοιμάστε ώστε να ξυπνήσετε το πρωί με επιδερμίδα πιο απαλή, αισθητά ανακουφισμένη και επαρκώς ενυδατωμένη έως και για 72 ώρες. 

ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Το έλαιο σπόρων κάνναβης της The Body Shop είναι βιώσιμης προέλευσης. Ο γεωργικός συνεταιρισμός από τον οποίο η The Body Shop προμηθεύεται το έλαιο σπόρων κάνναβης που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της απαρτίζεται από 300 αγρότες. Η συνεργασία αυτή στηρίζει τη δημιουργικότητα αλλά και το συλλογικό όραμα όλων αυτών των ανθρώπων, που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν τη βιοποικιλότητα της περιοχής τους, κάτι που θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη. *Στοιχεία παγκόσμιων πωλήσεων από 1/1/2018 έως και 31/12/2018 (περίοδος πωλήσεων: 12 ώρες/ημέρα, 7 ημέρες/εβδομάδα) **Βάσει αποτελεσμάτων των κλινικών δοκιμών «Μέσα σε 24 χρόνια στη βιομηχανία καλλυντικών, είναι ελάχιστα τα συστατικά που μπορώ να σκεφτώ τα οποία ξεχωρίζουν απλά και μόνο για τις επιδόσεις τους και την αποτελεσματικότητά τους… και η κάνναβη είναι ένα από αυτά.» Anita Roddick, ιδρύτρια της The Body Shop 2

ΝΕΟ! HEMP HYDRATING & PROTECTING SHOWER OIL ΜΕ 10% ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Τώρα μπορείτε να νιώσετε την ευεργετική δύναμη του ελαίου κάνναβης και στο ντους! Αυτό το μεταξένιο έλαιο μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια του ντους σε πολυτελή αφρό που προσφέρει στην πολύ ξηρή επιδερμίδα καθαρισμό, χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία της ή να την αφυδατώνει, ενώ επίσης συμβάλλει στην προστασία του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας. Έχει αποδειχθεί ότι, μετά τη χρήση του, τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αυξάνονται κατά 1/3.**

Η ιδρύτρια της The Body Shop, Anita Roddick, γνώριζε από πρώτο χέρι τι θα πει σκληρή δουλειά. Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της The Body Shop για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και να στηρίξει οικονομικά τα δύο της παιδιά, ενώ κατάφερε επίσης να μετασχηματίσει την επιχείρησή της σε μία δύναμη που επιφέρει θετικές αλλαγές σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Η Anita έκανε πολλά ταξίδια ανά την υφήλιο για να εντοπίσει τα πιο εκλεκτά και ποιοτικά φυσικά συστατικά σε όλο τον κόσμο. Με αυτά δημιούργησε προϊόντα τα οποία οι γυναίκες λάτρεψαν και έκαναν κάθε γυναίκα να αγαπήσει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο.

 HEMP HARD-WORKING HAND PROTECTOR ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑ 9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ* Αυτή η εξαιρετικά ευεργετική ενυδατική κρέμα χεριών αποτελεί ένα από τα best seller της The Body Shop εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια! Το γεγονός ότι προσφέρει στην πολύ ξηρή επιδερμίδα των χεριών εντατική ενυδάτωση έως και για 24 ώρες έχει καταστήσει αυτή τη θρυλική κρέμα χεριών την κορυφαία επιλογή για τα ταλαιπωρημένα χέρια, που βρίσκονται διαρκώς εν δράσει και χρειάζονται καθημερινή προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Κάθε συσκευασία των 100ml περιέχει το έλαιο 966 σπόρων κάνναβης.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η Hemp Hand Protector έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία κρέμα χεριών από κηπουρούς, μηχανικούς, ξυλουργούς και baristas. Έρευνες δείχνουν ότι, παρόλο που ο σύγχρονος κόσμος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία, παρατηρείται ανάκαμψη των επαγγελμάτων που στηρίζονται στη χειρωνακτική εργασία. Αναμφίβολα, όλοι μας εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ. Η ιδρύτρια της The Body Shop, Anita Roddick, γνώριζε από πρώτο χέρι τι θα πει σκληρή δουλειά. Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της The Body Shop για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και να στηρίξει οικονομικά τα δύο της παιδιά, ενώ κατάφερε επίσης να μετασχηματίσει την επιχείρησή της σε μία δύναμη που επιφέρει θετικές αλλαγές σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Η Anita έκανε πολλά ταξίδια ανά την υφήλιο για να εντοπίσει τα πιο εκλεκτά και ποιοτικά φυσικά συστατικά σε όλο τον κόσμο. Με αυτά δημιούργησε προϊόντα τα οποία οι γυναίκες λάτρεψαν και έκαναν κάθε γυναίκα να αγαπήσει τον εαυτό της ακόμα περισσότερο.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue