4fc2d49e e4cd 4143 dda6 062b6c7aa366 edc9bd4a

GRAND WALTZ: Τα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών

author likewoman

22 Ιούλ 2021

TCHAIKOVSKY SYMPHONY ORCHESTRA Μουσική διεύθυνση: Βλαντιμίρ Φεντοσέγιεφ
Σολίστ στο πιάνο: Στέλιος Κερασίδης

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΗΡΩΔΕΙΟ

Ζήστε την μαγεία της μουσικής με τα ωραιότερα βαλς.

Η συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφσκι παρουσιάζει τα σπουδαιότερα βαλς όλων των εποχών σε μια συναυλία με τίτλο «GRAND WALTZ» που θα σας μείνει αξέχαστη!

Μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τον Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ η ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη, Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, θα μας καθηλώσει με μια συναυλία κάτω από την Ακρόπολη.

Grand Waltz. Διάσημα βαλς του Τσαϊκόφσκι  αλλά και υπέροχα βαλς άλλων διάσημων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας στο Ηρώδειο!

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι ένας ύμνος στα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών,  βαλς των Στράους, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, του Αράμ Χατσατουριάν, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του Γκεόργκι Σβιντίροφ, του Μιχαήλ Γκλίνκα, του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ κ.α.

01b128c9 3445 179a 8940 509227625fc7

Μια μοναδική ευκαιρία να δείτε μια σπουδαία συναυλία και να ταξιδέψετε σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τα ωραιότερα βαλς, την μουσική της αγάπης.

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue