Γκρι και Λευκό…όλα είναι απλά και καθαρά με αυτόν τον συνδιασμό στο σπίτι!

Σήμερα έχουμε για εσάς κάποιες υπέροχες προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης, μια «ευγενική χορηγία»  της ταλαντούχας στυλίστριας Marie Ramse. Το συγκεκριμένο σπίτι της σουηδικής εταιρείας κατοικιών JM βρίσκεται στο Fredsborg στη Σουηδία, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, μόλις μια βόλτα με το ποδήλατο από τον ωκεανό.

Η Marie έχει επιλέξει μια πανέμορφη παλέτα χρωμάτων με ένα μείγμα από λευκές αποχρώσεις και αποχρώσεις του γκρι για αντίθεση. Τα έπιπλα αποπνέουν ζεστασιά και η υφή τους παραπέμπει σε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το βαμμένο ή μαυρισμένο δέρμα, το μάρμαρο και τα λευκά είδη. Όμορφα χαρακτηριστικά του φωτισμού είναι διάχυτα σε όλο το σπίτι, ενώ το υπόλοιπο μέρος της διακόσμησης έχει κάπως υποβιβαστεί αλλά παρόλα αυτά παραμένει κομψό. Η σουηδική απλότητα στα καλύτερά της!

  Styling by Marie Ramse / photography by Sara Medina Lind  
  Interior Assistant Annie Lindgren

  Images via Hitta Hem 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue