Γρηγόρης Γαστεράτος: «Για Τα Γλυκά Που Σας Αξίζουν»

Πως θα μπορούσε να λείπει από το likewoman.gr ένας άντρας «γλυκός» γνωστός και αγαπημένος σε όλους; Ο Pastry Chef Γρηγόρης Γαστεράτος, γνωστός από τις συνταγές του στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, την τηλεόραση και τις συνεργασίες του με επώνυμα ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, τώρα στον δικό του χώρο δημιουργεί ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά, που έχουν την υπογραφή του.

Με καταγωγή από την Κέρκυρα όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια, είχε πάθος από μικρός με την ζαχαροπλαστική, με την οποία ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία και συνειδητά επέλεξε και αγαπά ως επάγγελμα

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα και παρακολούθησε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής στη Γαλλία, στη συνέχεια διαγράφει τη δική του επιτυχημένη καριέρα με συνεργασίες ως Pastry Chef, με τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία και βραβευμένα εστιατόρια, όπως οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο Λυκαβηττό (βραβείο «ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ» 2003).

Έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συνεργασία του με το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, Γαστρονόμο, Ζάχαρη & Αλεύρι, αλλά και τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση.

Πλέον υποδέχεται τον κόσμο στο δικό του μαγαζί στο Νέο Ψυχικό, το Desserts, με ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά, κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής,που έχουν την υπογραφή του. Εδώ σας καλωσορίζει σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο γλυκές δημιουργίες με αγνές πρώτες ύλες, φρέσκια, άγλυκη κρέμα γάλακτος, φρούτα και εξαιρετικής ποιότητος σοκολάτα καθώς και υπέροχες ιδέες για δώρα. 

Το Desserts θα το βρείτε Πηνελόπης Δέλτα 30, Νέο Ψυχικό Τ: 210 8029324

Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη Γαστεράτο που είναι δίπλα στις πιο «γλυκιές» στιγμές του likewoman.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue