Γυαλιά με εμβληματικό σχεδιασμό και στυλ επιτρέπουν την πνευματική εστίαση για βελτιωμένη απόδοση και ευεξία!

Η SAFILO ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ INTERAXON

 

SAFILOX ΟΠΤΙΚΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

  • Η πρώτη πλατφόρμα οπτικών ανίχνευσης εγκεφαλικής δραστηριότητας δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Interaxon Inc.
  • Γυαλιά με εμβληματικό σχεδιασμό, στυλ, τέλεια εφαρμογή και υψηλής ποιότητας άνεση, από τον παγκοσμίου φήμης δημιουργό γυαλιών
  • Επιτρέπουν την πνευματική εστίαση για βελτιωμένη απόδοση και προσωπική ευεξία
  • Παρουσίαση των γυαλιών SAFILOX από την Interaxon στην έκθεση CES 2017

Πάντοβα/Τορόντο, 21 Δεκεμβρίου 2016 – Το SAFILO Group, ο απολύτως ολοκληρωμένος Ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας, και η Interaxon Inc., ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία ανίχνευσης εγκεφαλικής δραστηριότητας, ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία έρευνας και ανάπτυξης καθώς και την υπογραφή της συμφωνίας αδειοδότησης.

Αυτή η συνεργασία επιτρέπει την είσοδο της SAFILO στον τομέα της wearable τεχνολογίας, υπό την επωνυμία SAFILOΧ.

«Τα γυαλιά SAFILOX αποτελούν το ιδανικό σημείο τομής του φημισμένου εμβληματικού μας σχεδιασμού γυαλιών και της αυθεντικής ποιότητας κατασκευής που χρονολογείται από το 1878, και της κορυφαίας εφαρμογής ανίχνευσης εγκεφαλικής δραστηριότητας καθώς επίσης και της σημερινής πολυπόθητης ανάγκης των καταναλωτών να επιτύχουν πνευματική εστίαση και βελτιωμένες ατομικές επιδόσεις και ευεξία», δήλωσε η Luisa Delgado, CEO της SAFILO. «Δεν πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα τεχνολογίας που έχει προσαρμοστεί σε οπτικούς σκελετούς, ούτε για τεχνολογία «χάριν της τεχνολογίας». Με τα γυαλιά SAFILOΧ ο Όμιλός μας αξιοποιεί το θρυλικό μας Πάθος για το Προϊόν και τον Άνθρωπο μέσα από μια πρόταση wearable γυαλιών απαράμιλλης εφαρμογής και άνεσης, φιλόδοξου σχεδιασμού και στιλ, δίνοντας έτσι ένα συναρποστικό προϊόν στον καταναλωτή.»

Η SAFILO έχει επιλέξει να συνεργαστεί με την Interaxon Inc., μια Καναδική εταιρεία και παγκόσμιο ηγέτη στη σπάνια τεχνολογία ανίχνευσης εγκεφαλικής δραστηριότητας EEG (electroencephalography). Σήμερα, η τεχνολογία Muse Interaxon επιτρέπει σε καταναλωτές, αθλητές, προπονητές, κλινικούς ιατρούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας να βελτιώσουν την προσωπική ευεξία των ίδιων και των πελατών τους, βοηθώντας τους να βελτιώσουν την πνευματική τους εστίαση. Η τεχνολογία της Interaxon έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά από περισσότερες από 100 συνεργασίες εγκεφαλικής έρευνας ανά τον κόσμο, από ινστιτούτα όπως είναι το Ερευνητικό Ινστιτούτο Rotman στο Baycrest, το MIT, το Πανεπιστήμιο McMaster, η NASA, και η IBM.

Ήδη είναι σε εξέλιξη συνεργασίες επιστημονικής έρευνας που αφορούν τη SafiloΧ με τη συμμετοχή κορυφαίων Καναδών ερευνητών νευροεπιστήμης σε ινστιτούτα όπως το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, το Πανεπιστήμιο της Victoria, καθώς και μια μελέτη της Michela Balconi, Καθηγήτριας Νευροψυχολογίας και Γνωστικής Νευροεπιστήμης, Επικεφαλής της Ερευνητικής Μονάδας Συναισθηματικής και Κοινωνικής Νευροεπιστήμης, στο Πανεπιστήμιο Cattolica του Μιλάνου.

«Με την SAFILOΧ η Interaxon γίνεται ευρέως προσβάσιμη μέσω μίας κορυφαίας μάρκας lifestyle, με εμβληματικό σχεδιασμό και κομψά αξεσουάρ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξαπλώνεται η θετική επίδραση της τεχνολογίας μας μέσω της γνήσιας ποιότητας και του φιλόδοξου στιλ της Safilo», δήλωσε ο Derek Luke, CEO της Interaxon.

Η Interaxon και το Safilo διερεύνησαν την ανάπτυξη των πρώτων γυαλιών τους με απόρρητες εργασίες τους τελευταίους 12 μήνες. Για την ανάπτυξη αυτής της πλατφόρμας γυαλιών, οι συνεργαζόμενες εταιρείες δημιούργησαν μια ομάδα ειδικών, αφοσιωμένων στην ενσωμάτωση αόρατης τεχνολογίας ανίχνευσης εγκεφαλικής λειτουργίας για το ντιζάιν, την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό ενός κομψού προϊόντος, δίνοντας ως τελικό αποτέλεσμα μια τεχνολογία που είναι αόρατη στο χρήστη, αλλά διαθέτει τη σχετική λειτουργικότητα και εμπνευσμένο σχεδιαστικό στυλ.

Η SAFILOX θα διατεθεί για πρώτη φορά μέσω των οπτικών SMITH του Ομίλου. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue