«Γυναίκα Σύμβολο Ερωτισμού & Τρυφερότητας» Από Την Πένυ Χονδρογιάννη

Μία γυναίκα την οποία εκτιμάω και σέβομαι, όχι μόνο για την δουλειά της, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Φίλη καλή, πάντα με το χαμόγελο και ένα καλό λόγο, για αυτό και μόνο της αξίζουν τα ομορφότερα.

Πιο όμορφα δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει την γυναίκα σε αυτή της την έκθεση που έγινε στον ΙΑΝΟ του Golden Hall την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο IANOS ARTSHOP στο GOLDEN HALL στα πλαίσια του αφιερώματος του Μαρτίου στις γυναίκες δημιουργούς, διοργάνωσε ένα Art event με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. Εκεί η γνωστή σε όλους μας εικαστικός Πένυ Χονδρογιάννη παρουσίασε την ενότητα με τίτλο «Γυναίκα: σύμβολο Ερωτισμού & Τρυφερότητας».


Λίγα λόγια για να γνωρίσετε καλύτερα την Πένυ Χονδρογιάννη

Έχει σπουδάσει Fine Art & Μixed Media στην ΑΚΤΟ με Καθηγητή Ζωγραφικής τον κο Τάσο Μισούρα, παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα στο Middlesex University London για την απόκτηση του τίτλου Bachelor in Fine Art & New Media. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Σχεδίου & Ζωγραφικής δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους, όπως τον Βαγγέλη Αθηναίο (μαθητή του Παναγιώτη Τέτση), την Κωνσταντίνα Συλίκου (μαθήτρια του Γιάννη Μόραλη) και την Κατερίνα Πέτρουλα, από τους οποίους έχει αποκτήσει τις πιο σημαντικές γνώσεις για την Ζωγραφική.

Διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά με την μορφή σεμιναρίων στο Μουσείο Παιδικής Ελληνικής Τέχνης και στην ΠΥΡΝΑ.

Art Gifts by Penny έχουν φιλοξενηθεί σε Galleries όπως Εigina Gallery, Tζήμας Gallery, Artevisione, σε Art Shops όπως Ιanos, αλλά και Χώρους Τέχνης όπως το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζής.

Συμμετοχή σε Ομαδικές Εκθέσεις

«Ζωγραφικές Εκφράσεις», Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου, Δεκέμβριος 2012

2ο Φεστιβάλ Εικόνας, Τέχνης & Πολιτισμού, Μάιος 2017, Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου

«Καλοκαίρι στην Αθήνα», Ιούνιος 2017, Αίθουσα Τέχνης ΙΑΝΟΣ

«Εικαστική Παρέμβαση», Οκτώβριος 2017, Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας

«Χειρόγραφα Φθινοπώρου», Νοέμβριος 2017, Αίθουσα Τέχνης ΙΑΝΟΣ

«Οι μεταμορφώσεις του Μοντέρνου», Δεκέμβριος 2017, Time of Art Gallery

«Θέρος», Ιούλιος 2018, Αrtevisione Gallery

«Μάγισσες», Δεκέμβριος 2018 Trii Art Hub

«Μικρά Έργα», Δεκέμβριος 2018, Κaplanon Gallery

«Τα καλύτερα μας χρόνια», Φεβρουάριος 2019, Artevisione Gallery

«Ανάδοχος», Μάρτιος 2019, Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue