Η Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου Σας Περιμένει Στο Money Show Θεσσαλονίκης

Με ομιλία μου σχετική με την ζωγραφική ως εικόνα της ζωής μας αλλά και μια από τις Καλές Τέχνες έρχομαι στο πλαίσιο του παγκόσμιου πολυσυνεδρίου Money Show -Θεσσαλονίκης, να γιορτάσω τα 49 χρόνια ενεργής συμμετοχής μου σε αυτό το πεδίο. Η ζωγραφική για μένα υπήρξε το μέσον και όχι αυτοσκοπός από την στιγμή που με απασχόλησε ουσιαστικά.

”Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ”.

Μέσα σε λίγες σελίδες κατέγραψα την κατανόηση μου από τον λόγο ύπαρξης της ως και τον τρόπο που μπορεί αυτή σήμερα να παίξει έναν θετικό ρόλο στην ζωή μας. Ακόμη και οι πληροφορίες που κατά καιρούς έφτασαν μπροστά μου με τον όποιο τρόπο, αφού διαλογίστηκα επάνω σε αυτές, αφού τις έβαλα σε εφαρμογή, αφού τις κατανόησα και έβαλα και την δική μου πινελιά επάνω τους ότανμου επετράπη…. τις δημοσιοποίησα! Μια από τις επιθυμίες μου είναι να κάνουμε επίσης μια καλύτερη χρήση λέξεων σχετικές με τις Τέχνες, καθώς τις βάλαμε στην καθημερινότητά μας μέσα από διάφορες ανάγκες των καιρών μας.Ακόμη παραπέρα να κατανοήσουμε εμείς που ασχολούμαστε με την Τέχνη της Ζωγραφικής, την ευθύνη που πρέπει να νιώσουμε, καθώς παράγουμε σταθερές εκπομπές συγκεκριμένων δονήσεων.

Αυτά θέλω να μεταφέρω σε άτομα που ενδιαφέρονται για θέματα αυτογνωσίας αλλά και για όσα ασχολούνταιμε την Τέχνη της Ζωγραφικής.

Σας περιμένω στην Θεσσαλονίκη στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Σάββατο 13 Απριλίου και Κυριακή 14 Απριλίου 2019.Ώρες : 16.00 – 18.00 ( και τις δύο μέρες ίδια ώρα).Αίθουσα : BOARDROOM.

Προσωπικά θα είμαι εκεί από τις 14.00 η ώρα και τις δύο μέρες. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue