Η Alison Rachel Θέλει Να Ενώσει Τις Γυναίκες Μέσα Από Τη Δύναμη Της Αγάπης Εαυτού

Σε μια κοινωνία που συχνά στρέφει μια γυναίκα εναντίον μιας άλλης, αντί να τις ενώνει, υπάρχει πλέον η ανάγκη περισσότερο από ποτέ για συσπείρωση των γυναικών. Η καλλιτέχνης Alison Rachel ένιωσε αυτή την ανάγκη και μέσα από τα δικά της ψυχικά θέματα υγείας, κάλεσε άλλες γυναίκες να δημοσιοποιήσουν τις συμβουλές τους σχετικά με το πώς να εξασκήσουν την αγάπη εαυτού. Έτσι, γεννήθηκε το Recipes For Self Love – ένα βιβλίο που αποτελείται από συμβουλές και πρακτικές γυναικών σχετικά με την αυτοεκτίμηση και την αγάπη εαυτού.

Ο λογαριασμός της Alison στο Instagram, @recipesforselflove , είναι γεμάτος από παράξενες και cool εικόνες που συνοδεύονται από ακόμη πιο cool μηνύματα που χρησιμεύουν ως θετικές υπενθυμίσεις στις γυναίκες, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Η Alison Rachel έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό livingly.com και στην Sydney Fogel σχετικά με τις δικές της συμβουλές για αγάπη εαυτού, πώς χειρίζεται δύσκολες μέρες και γιατί είναι οπαδός της Cardi B, την οποία και αναδημοσιεύουμε γιατί αξίζει να την διαβάσετε.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ;

Alison Rachel: Η ιδέα για τις «συνταγές» σχετικά με την αγάπη εαυτού ξεκίνησε προς το τέλος του 2016 όταν ήμουν δυσαρεστημένη από τη δουλειά μου και είχα διάφορα θέματα με την ψυχική μου υγεία. Ήθελα να μάθω πώς άλλες γυναίκες κατάφερναν να αισθάνονται καλά κι έτσι ξεκίνησα να βρίσκω βοήθεια για τον εαυτό μου μέσα από το βιβλίο των «συνταγών». Η κινητήρια δύναμη τώρα μοιράζεται ανάμεσα στη γνώση, στην αλήθεια και στις ιδέες σχετικά με τα θέματα της αγάπης εαυτού, του φεμινισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;

A.R.: Από όλες τις υπέροχες γυναίκες που υπάρχουν στον κόσμο μας.

ΤΙ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ FOLLOWERS / ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;

A.R.: Ελπίζω ότι η δουλειά μου θα αποτελέσει επιβεβαίωση και θετικές υπενθυμίσεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TIPSΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΑΥΤΟΥ;

A.R.: Να βλέπετε τη ζωή σφαιρικά και να μην πτοείστε από τα μικρά και ασήμαντα καθημερινά πράγματα της ζωής που φαίνεται να μην συμβαδίζουν μαζί σας και να αγαπάτε τον εαυτό σας μέσα από τα σκαμπανεβάσματα γιατί αξίζει να τον αγαπάτε απόλυτα κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας.

ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΝΙΓΕΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ;

A.R.: Προσωπικά θέλω να κάνω κάτι δημιουργικό, όπως κάνει και κάποιος που αγωνίζεται με την υψηλή λειτουργική κατάθλιψη. Μου αρέσει να δουλεύω με τα χέρια μου, έτσι η τέχνη ή η κατασκευή να αποδειχθεί θεραπευτική για μένα και έπειτα έχω και κάτι στο τέλος για να το δείξω, όπως «δεν ένιωθα καλά αλλά, κοιτάξτε, έφτιαξα αυτό το πράγμα και είναι πραγματικά cool».

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

A.R.: Υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που θαυμάζω … όπως η Serena Williams για το γεγονός ότι είναι ένα τόσο εκπληκτικό μοντέλο και η Cardi B για τον αχαλίνωτο αναζωογονητικό φεμινισμό της.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ «ΖΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ»;

A.R.: Αγωνίζομαι με αυτή τη φράση το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον στο πλαίσιο που αφορά τις γυναίκες. Εμείς, ως κοινωνία, φαίνεται να έχουμε μια αποστροφή σε πράγματα που δεν είναι όμορφα, σα να είναι η ομορφιά το πιο επιθυμητό και ​​σημαντικό πράγμα του κόσμου. Νομίζω ότι υπάρχουν τόσες πολλές άλλες πιο ενδιαφέρουσες ιδιότητες από την ομορφιά. Θα ήταν υπέροχο αν ζούσαμε σε μια κοινωνία όπου η ομορφιά δεν ήταν πραγματικά σημαντική.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue