Η Anastasia Avioti και η Αντωνία Πρεβενά, έδωσαν πνοή στην κοσμοπολίτικη Μύκονο μέσα από την Τέχνη!

H έκθεση «THE EGGS IN FASHION» στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, στην αίθουσα Ματογιάννη,διήρκησε 10 μέρες Και ήταν κατά τα λεγόμενα της προέδρου της Δημοτικής Πινακοθήκης Μυκόνου Ανδριανή Κουφού, μια από τις πιο άρτιες εικαστικές παρουσίες σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της!

Στην πρωτότυπη αυτή έκθεση, που συμπεριέλαβε πίνακες ζωγραφικής αλλά και ενδύματα υψηλής ραπτικής,συγκεντρώθηκε πλήθος παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων, η Κωνσταντίνα Κοκκότου Life style Management of THE GOLDEN BUTLER, η Χρυσηίδα Δημουλίδου Μυθιστοριογράφος και ο Κυριάκος Καραΐσκος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ, η Αγγελική ΡαμπαούνηArt Advisor ARTION GALLERIES , η Laetitia Mcleod Creation sur measure, France, η Nelly Oulani, the managing director FASHION CULT models και πολλοί άλλοι φίλοι της μόδας και της τέχνης.

Με ιδιαίτερη χαρά αντιμετώπισαν οι δύο καλλιτέχνιδες, το ενδιαφέρον νεαρών ατόμων για την τέχνη αλλά και την ποιοτική μόδα και ραπτική.

Εποικοδομητικά ήταν τα αποτελέσματα που προέκυψαν, στο σύνολο της έκθεσης σχετικά με τις πωλήσεις και το ξεκίνημα νέων συνεργασιών.


Το πρώτο ισχυρό δείγμα δόθηκε τον Νοέμβρη 2019 στο Athens Exlousive Designed WEEK
, όπου η Anastasia έκανε ένα πρώτο ξεκίνημα, με μια σειρά από ρούχα υψηλής ραπτικής, και μαγιό, εμπνευσμένα από τους πίνακες της Αντωνίας , μέσα από την συλλογή the eggs..Τώρα με πιο πολλά σχέδια, νέες τεχνικές και τον ο άνεμο της Μυκόνου, παρουσίασε μόδα γεμάτη υποσχέσεις!


Η Anastasia Avioti Έχει σπουδάσει Ενδυματολογία-σχέδιο μόδας και είναι πτυχιούχος Οικονομικών σπουδών. Έχει σχεδιάσει για εταιρείες Μόδας ευρωπαϊκής αγοράς, καθώς και κοστούμιαθεάτρου και χοροθεάτρου. Ως Προγνώστης διενεργεί πρόγνωση μόδας καιανάλυση των τάσεων Ως σύμβουλος μόδας έχει συνεργαστεί με εταιρείες ενδυμάτων αλλά και υφασμάτων πανευρωπαϊκά. Διατηρεί εδώ και δέκα πέντε χρόνια προσωπικό ατελιέ Υψηλής Ραπτικής όπου εξειδικεύεται σε εναλλακτικές γραμμές και φόρμες, pret a porter και νυφικά. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την εκπαίδευση

Η Αντωνία Πρεβενά είναι ζωγράφος έχει φοιτήσει στην Ανωτάτη Σχολή ΚαλλώνΤεχνών της Αθήνας, έχει διενεργήσει εκθέσεις όπως στο Grand Palais, Paris, France και οι πίνακές της έχουν πουληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

Εδώ και 10 χρόνια δουλεύει πάνω στην ιδέα των ”EGGS” και τα τελευταία δύο έχει την επιτυχημένη συνεργασία με την Anastasia Avioti για το concept ‘The Eggs in Fashion”

Αυτό το πρωτότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα concept, θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον και σε άλλους εκθεσιακούς χώρους, αλλά και η σειρά ρούχων ”The Eggs in Fashion”, θα εμπλουτιστεί αφού ήδη τελειοποιείται και το τελευταίο έργο από τη σειρά ”EGGS”

Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια του ταξιδιού!!! 

Τζένη Οικονόμου

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue