Η άσκηση της ημέρας: Δουλεύουμε τους γλουτούς με βαράκια

Χιονισμένες καλημέρες αγαπημένες μου,

Σημέρα νομίζω ότι μπορούμε να χουχουλιάσουμε και να κάνουμε με την ησυχία μας τις ασκήσεις μας.

Με την σημερινή άσκηση θα επικεντρωθούμε στη στόχευση, την απομόνωση και την ενεργοποίηση των γλουτών, ισχίων και το πίσω μέρος των γλουτών.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το στρωματάκι σας και ένα ζευγάρι βαράκια. (1 κιλού ή 2 κιλώ ). Εννοείται αν δεν έχετε στο σπίτι σας μπορείτε άνετα να την κάνετε χωρίς βαράκι.

Στο βίντεο δείχνω λίγες επαναλήψεις, αλλά πρέπει τουλάχιστον να κάνετε δύο σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε κίνηση, εκτός αν είστε αρχάριοι, τότε μπορείτε να κάνετε λιγότερες. Το κάψιμο είναι έντονο, αν εστιάσετε πραγματικά στο σημείο που δουλεύετε.

Να έχετε μια υπέροχη χιονισμένη μέρα.

Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στα online προγράμματα με χαρά σε προσκαλούμε στην όμορφη παρέα μας. Μπες στο προφιλ μου στο facebook ή στο instagram και στείλε μου μήνυμα, τόσο απλά!

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue