Η Άσκηση Της Ημέρας: Pilates Με Toning Ball

 Όμορφες καλημέρες φίλες και φίλοι 

Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλής και έτοιμοι για ένα ακόμη βιντεάκι από εμάς, για να σας κρατήσουμε σε φόρμα και να έχετε ευεξία όλη την ημέρα. Σάββατο σήμερα, ελπίζω να έχετε όρεξη, γιατί θα κάνουμε ένα πρόγραμμα πιλάτες με Toning Balls.

Τι είναι το Toning Ball; Είναι μια μπάλα ενδυνάμωσης και είναι κατάλληλη για την τόνωση των μυϊκών ομάδων των χεριών, των ώμων και το πάνω μέρος του κορμού.

Η εξωτερική επένδυση είναι από υλικό PVC ενώ το γέμισμα της μπάλας είναι από άμμο! Στο βίντεο που ακολουθεί, χρησιμοποιώ Toning Ball του ενός κιλού. Αν δεν έχετε μπορείτε να κάνετε όλες τις ασκήσεις σε όρθια θέση και αντί για toning balls να χρησιμοποιήσετε βαρακια. 

Καλή προπόνηση και μην ξεχνάτε #menoumespiti #staysafe, #stayfit 

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue