Η Αστρολόγος Της Lady Diana Αποκαλύπτει Τα Ζωδιακά Μυστικά Του Νέου Βασιλικού Μωρού

Το baby Sussex, όπως η προ-γιαγιά του η βασίλισσα και τα ξαδέρφια του πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis, γεννήθηκε κάτω από τον αστερισμό του Ταύρου. Και ενώ η νέα μαμά Meghan θα είναι σαν μια λιονταρίνα που θα φροντίζει το μικρό της, ο «χαζο-μπαμπάς» Harry και ο πρωτότοκός του «θα είναι ένα πυροτέχνημα», σύμφωνα με τη Debbie Frank, αστρολόγο της πριγκίπισσας Diana για περισσότερα από εννέα χρόνια.

Η Debbie, που μελετά τακτικά τον αστρολογικό χάρτη της μικρής πριγκίπισσας και έχει γίνει πλέον αξιόπιστη φίλη, λέει ότι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα το λατρεύουν οι γονείς του, των οποίων τα ωροσκόπια και οι πλανήτες είναι τέλεια «ευθυγραμμισμένα» για να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Ο Harry είναι Παρθένος, και όπως ο Ταύρος, είναι ζώδιο της γης» δήλωσε η Debbieσε μια συνέντευξή της στον ξένο τύπο. «Θα είναι πολύ αφοσιωμένος πατέρας. Οι Παρθένοι δε φοβούνται να «σηκώσουν τα μανίκια» και να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα αλλάζει και τις πάνες του μωρού».

Η Debbie προσθέτει: «Η Meghan είναι ένα Λιοντάρι, το οποίο είναι πολύ ζεστό, εκφραστικό και στοργικό και αυτό το παιδί θα γνωρίζει σίγουρα ότι η μητέρα του το λατρεύει. Οι μητέρες Λέων είναι υπερπροστατευτικές, σαν λιοντάρια με τα μικρά τους».

«Η βασίλισσα είναι μια τυπική Ταυρίνα. Είναι αρκετά προσγειωμένοι άνθρωποι και αγαπούν τη φύση και την εξοχή. Είναι σχετικά απλοί και τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα απλά. Επίσης, είναι πολύ αφοσιωμένοι, πεισματάρηδες και αγωνίζονται για μια αίσθηση σταθερότητας, συνέχειας και ασφάλειας. Αν και δεν τα βλέπουμε τόσο έντονα αυτά στη βασίλισσα, οι Ταύροι είναι συνήθως αρκετά στοργικοί και απλοί».

Η Αστρολόγος προσθέτει ότι ωροσκόπια γης και φωτιάς του Harry και της Meghan σημαίνουν ότι αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας μια αρμονική και εκπληκτική σχέση.

«Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι της προσφοράς και θέλουν να είναι αφοσιωμένοι σε κάποιον. Θέλουν να κάνουν πράγματα για τους άλλους ανθρώπους», λέει η Debbie για τον Harry. «Οι Λέοντες είναι κάτι σαν βασιλιάδες. Είναι το βασιλικό ζώδιο και τείνουν να είναι πολύ μεγαλοπρεπείς – (όπως η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Βασιλομήτωρ και η πριγκίπισσα Άννα) – και είναι φυσικοί καλλιτέχνες που τους αρέσει το κοινό και είναι πάντα στο προσκήνιο».

«Έτσι, ο Harry και η Meghan ταιριάζουν πολύ καλά μαζί και εκείνος της προσφέρει ό,τι χρειάζεται. Ως Λέων, θα δώσει τα πάντα για τη μητρότητα και τα παιδιά της θα ανατραφούν με τον καλύτερο δυνατό και όμορφο τρόπο». 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue