Η Βασίλισσα Ελισάβετ Κατάφερε Να Γίνει Viral Με Μία Μόνο Φωτογραφία

Κάθε χρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ μαγνητοσκοπεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον Βρετανικό λαό και αυτό μεταδίδεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων. Φέτος το μήνυμα της Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας και πρόκειται να κάνει λόγο για μια δύσκολη χρονιά με σκαμπανευάσματα για την Αγγλία. Όμως, δεν είναι αυτός ο λόγος που την συζητούν από χθες το μεσημέρι.

Με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της Βασίλισσας από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού όλοι πρόσεξαν πως κάποιοι έλειπαν. Και όχι φυσικά ως φυσικά πρόσωπα, αλλά ως φωτογραφίες. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η Βασίλισσα Ελισάβετ, έχει κάθε χρόνο στο γραφείο της, εκείνους που πρόκειται να την διαδεχθούν στο θρόνο, τον σύζυγό της, τον πατέρα της και τους εγγονούς της με τις συζύγους τους. Αυτή τη φορά όμως, δύο σημαντικά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας έλειπαν. 

Στις φωτογραφίες που φαίνονται στο πλάνο, βρίσκονται ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πατέρας της Βασίλισσας Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο σύζυγός της Φίλιππος και ο Γουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας. Και για τους δύο τελευταίους είναι απόλυτα φυσικό, μιας και η Βασίλισσα δεν ξεχνά εκείνους που πλήγωσαν τον θεσμό και έτσι δεν τους είχε θέση στο γραφείο της. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως ο γιος της, Πρίγκιπας Άντριου τιμωρήθηκε ήδη για την σχέση που είχε με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Γιατί όμως έλειπαν η Meghan και ο Harry, ενώ ήδη είδαμε τον Γουίλιαμ με την οικογένειά του; Σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail και βρετανικά sites, ο Χάρι και η Μέγκαν της γύρισαν την πλάτη αφού δεν θα περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με την μητέρα της Μέγκαν και η Βασίλισσα δεν θα τους το συγχωρήσει αυτό. Βέβαια, σύμφωνα με το The Toc, το πρωτόκολλο υπαγορεύει άλλα. Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ έβαλε τις φωτο των ανθρώπων που βρίσκονται στη σειρά διαδοχής του θρόνου. 

Τί συνέβη άραγε στην πραγματικότητα;

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue