Η πριγκίπισσα Beatrice φοράει την καινούργια συλλογή H&M The Vampire’s Wife

Η πριγκίπισσα Beatrice​ εμφανίστηκε με φόρεμα από την καινούργια συλλογή H&M The Vampire’s Wife και φυσικά πούλησε τρελά.

Η The Vampire collection είναι μια υπέροχη νέα συλλογή – και στοιχηματίζουμε ότι η πριγκίπισσα Beatrice και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα τη λατρέψουν.

Περιγράφεται ως «λαμπερή, σκοτεινή και δυναμική γυναικεία συλλογή», και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες θα περιμένουν στην ουρά για να ψωνίσουν τη γκάμα, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις δραματικές σιλουέτες και τις πολυτελείς γοτθικές δονήσεις της κύριας γραμμής της μάρκας σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Susie Cave με την υπογραφή της, πέτυχε γρήγορα το σκοπό της αφού τα λαμπερά της φορέματα έφτασαν να τα λατρεύουν και να τα φοράνε οι διάσημοι όπως η Sienna Miller, η Rachel Weiss και η Alexa Chung.

Φυσικά, η πριγκίπισσα Beatrice επέλεξε επίσης να φορέσει το συγκεκριμένο brand για ορισμένες ειδικές περιστάσεις και η Kate φορούσε επίσης ένα από τα μεταλλικά ρούχα της Susie κατά τη βασιλική της επίσκεψη στην Ιρλανδία τον Μάρτιο.

Η Δούκισα Kate φοράσει επίσης ένα από τα φορέματα λατρείας της μάρκας

​Δείτε ΕΔΩ όλη τη συλλογή

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue