Η Burberry έχει πια το δικό της all day beach club στην Ίμπιζα

Η Ισπανία είναι ένας από τους διάσημου και επισκέψιμους προορισμούς.

Ο διάσημος οίκος μόδα Burberyy φέτος διάλεξε την μαγευτική Ίμπιζα και δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά μπαρ πάνω στην παραλία.

Το συγκεκριμένο μέρος να πούμε ότι φημίζεται για τις μαγευτικές παραλίες και τα ειδυλλιακά τοπία.

Η τοποθεσία έχει πλημμυρίσει με το βαθύ μπλε του ωκεανού και διακοσμεί τον χώρο με μοναδικό γούστο, όπως ξαπλώστρες, καναπέδες, μαξιλάρια και πετσέτες μπάνιου.

Η παραλία έχει στολιστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς πέρα από τις ξαπλώστρες οι οποίες έχουν ντυθεί με ύφασμα το οποίο έχει το γράμμα Β παντού, οι ομπρέλες είναι με ένα ιδιαίτερα περίτεχνο ύφασμα που καλύπτει όλη την επιφάνεια της ομπρέλας. Πέρα όμως από τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες έχουν στηθεί καναπέδες με τα χρώματα της εταιρείας και δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο να ξαπλώσει κάποιος αλλά και να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του σε ένα από τα πιο ωραία μέρη και να απολαύση το μαγευτικό τοπίο. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι οι αποχρώσεις του μπλε, του καφέ και φυσικά το άσπρο. Πάνω από τους καναπέδες υπάρχουν διάφορα μπεζ πανιά τα οποία προσφέρουν σκιά και άνεση στο κοινό.

Εκτός από την παραλία, η εταιρεία άνοιξε επίσης ένα pop-up κατάστημα σε συνεργασία με το brand Antonioli. Ακριβώς όπως το beach club, η πρόσοψη του χώρου είναι διακοσμημένη με την εκτύπωση TB Monogram της συλλογής. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αγοράσουν αγαπημένα τους  κομμάτια από τη συλλογή, η οποία αποτελείται από γυναικεία, ανδρικά και unisex κομμάτια.

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue