Η Courtney Cox Μιλά Για Τις Πλαστικές Επεμβάσεις Και Σου Δίνει Τροφή Για Σκέψη

Η Courtney Cox που αγαπήσαμε ως “Μόνικα” στη σειρά “Friends”, είχε μία διάθεση για αυτοκριτική κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Running Wild”, στην οποία εμφανίστηκε.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να αλλάξει τις ατέλειές της, αλλά και για εκείνες που έπρεπε να κάνει για να διορθώσει τα λάθη που είχαν γίνει από τις πρώτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Courtney ανέφερε: “Νομίζω πως υπάρχει μια πίεση να διατηρήσεις την εμφάνισή σου, όχι λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά απλώς, επειδή είσαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία. Το να μεγαλώνεις ηλικιακά δεν είναι το ευκολότερο πράγμα. Αλλά έχω μάθει αρκετά. Προσπαθούσα να διατηρούμαι όσο μεγάλωνα, να το κυνηγώ. Αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να το κυνηγήσεις. Έχω κάνει πράγματα, για τα οποία έχω μετανιώσει, αλλά ευτυχώς είναι πράγματα που διαλύονται και περνούν. Οπότε αυτό είναι καλό, γιατί δεν ήμουν πάντα στα καλύτερα μου.”.

Μάλλον η Courtney τώρα αντιλήφθηκε τί σημαίνει η φράση: “Πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και το σώμα θα τα βρει με σένα αυτόματα”.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue