Η Έκπληξη Του Πρίγκιπα William Για Τα 37α Γενέθλια Της Συζύγου Του Kate

Η 9η Ιανουαρίου ήταν τα 37α γενέθλια της Kate Middleton και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο πρόθυμοι από το να ευχηθούμε στη Δούκισσα να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Φέτος, τα γενέθλιά της έδειχναν αρκετά διαφορετικά από κάθε προηγούμενη χρονιά.

Πέρυσι, η Kate έγινε μητέρα τριών πλέον παιδιών, του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis. Το 2018 ήταν ένα πολυάσχολο έτος για εκείνη με τον ερχομό του πρίγκιπα Louis και την απόκτηση μιας συννυφάδας και ενός ανιψιού. Ευτυχώς, η Kate έχει μεγάλη υποστήριξη από τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα William! Κατά τη διάρκεια της πιο πολυάσχολης χρονιάς της, ο William ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να αναλάβει πλήρως τα πατρικά του καθήκοντα και να την αφήσει να απολαύσει μια εκτεταμένη «άδεια» μητρότητας μετά τον ερχομό του Louis.

Για να ξεκινήσει σωστά την 37η χρονιά της ζωής της, ο Πρίγκιπας William έδωσε στη γυναίκα του μια μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος προσωπικά τα βασιλικά καθήκοντα και των δύο, προκειμένου να της δώσει προσωπικό χρόνο. Ο δούκας και η δούκισσα συνηθίζουν να εμφανίζονται μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά για τα γενέθλια της συζύγου του ο Δούκας εμφανίστηκε σόλο, ενώ η Kate απολάμβανε το πρωινό των γενεθλίων της στο σπίτι.

Ο πρίγκιπας Williamεπισκέφθηκε τα μέλη του Air Ambulance του Λονδίνου, καθώς γιορτάζουν κι εκείνοι τα δικά τους γενέθλια – μια επέτειο 30 χρόνων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο δούκας αναμίχθηκε με τα μέλη του προσωπικού και τους ασθενείς με τις οικογένειές τους.

Ενώ μερικά πρωτοσέλιδα της Αγγλίας μπορεί να υποδήλωναν ότι ο δούκας και η δούκισσα ενδέχεται να περάσουν χώρια τα γενέθλια της Kateγια δυσάρεστους λόγους, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του ζευγαριού! Για τους βασιλείς, είναι συνηθισμένο να «στριμώχνουν» πολλές υποχρεώσεις σε μια μέρα. Σίγουρα, οWilliamεπέστρεψε στο σπίτι για να περάσει μια ιδιαίτερη βραδιά με τη σύζυγό του, αφού ολοκλήρωσε τις επίσημες εμφανίσεις του.

Πέρυσι στα γενέθλιά της η Kate ήταν σχεδόν έξι μηνών έγκυος στον Louis, οπότε ο William σχεδίασε μια μέρα αποκλειστικά προσωπικής περιποίησης και χαλάρωσης για τη σύζυγό του. Φέτος, ίσως αργά το βράδυ συναντήθηκαν και πέρασαν μαζί μια ρομαντική βραδιά. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue