Η Emma Watson «εκτοξεύει» τη θερμοκρασία στα ύψη με το μπικίνι της!

Η Έμμα Γουάτσον ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με to μπορντό sexy μπικίνιτης καθώς βγαίνει στην παραλία πριν κάνει βόλτα με ταχύπλοο στην Καραϊβική κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης απόδρασης της στα Μπαρμπάντος

emma watchon 3

Η  Γουάτσον φαίνεται να απολαμβάνει την παραλία στα ηλιόλουστα Μπαρμπάντος στην καρδιά του χειμώνα την Κυριακή που μας πέρασε.

emma watchon

Η 31χρονη ηθοποιός του Χάρι Πότερ, άφησε ελάχιστα στη φαντασία μας περπατούσε και φάνηκε να απολαμβάνει την βόλτα της στην ακτή.

Αναβοσβήνει τα τονισμένα πόδια της, έδειξε τη σβέλτη μέση της στο κοφτερό δίδυμο αφού έφτασε στον προορισμό της με στυλ σε ένα πολυτελές ταχύπλοο με μια φίλη της.

Photos dailymail

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue