Η Γκουρού Της Μόδας Anna Wintour Σχολιάζει Τις Στυλιστικές Επιλογές Της Meghan Markle Και Όχι Μόνο…

Γνωρίζετε ότι για να γίνει κάποιος αμέσως αντιληπτός στον κόσμο της μόδας, πρέπει η Anna Wintour να αφιερώσει χρόνο για να σχολιάσει το δικό του προσωπικό στυλ και τώρα ήρθε η σειρά της Δούκισσας του Sussex να λάβει κριτική. Ευτυχώς, η υποψήφια μαμά μπορεί να αναπνεύσει ανακουφισμένη κι αυτό διότι η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις στιλιστικές επιλογές της πρώην ηθοποιού, αποκαλώντας τη «έμπνευση». Συγκεκριμένα, η 69χρονη θρύλος της μόδας, σε συνέντευξή της στην Tina Brown και στην εκπομπή Women in the World, δήλωσε:

«Πραγματικά η Meghan προσδίδει έναν μοντερνισμό στη βασιλική οικογένεια, με έναν τρόπο που εμπνέει».

«Νομίζω ότι η εικόνα που έχω στο μυαλό μου… η Δούκισσα του Sussex να περπατάει μόνη της στον διάδρομο, αυτό για μένα είναι αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης γυναίκας».

«Στο ταξίδι που έκανε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ήταν προς τιμήν της το ότι επέλεξε να φορέσει ρούχα πολλών άγνωστων Αυστραλών σχεδιαστών, πράγμα το οποίο ήταν υπέροχο».

Η Anna Wintour μάλιστα αποκάλυψε ότι η Meghan έχει επηρεάσει με το προσωπικό της στυλ ντυσίματος. 

Τα βασιλικά πρόσωπα ήταν σαφώς το καυτό θέμα της συνέντευξης, καθώς η Anna Wintour μίλησε και για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana. Συζητώντας για το πράσινο Chanel ταγέρ που είχε φορέσει η πριγκίπισσα έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, η Anna Wintour είπε: «Κατ’ αρχάς έδειχνε απίθανη. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα, να δείχνει τόσο φανταστική. Άκουσα ότι της πήρε πολύ χρόνο για να αποφασίσει τι να φορέσει σε εκείνο το ιδιαίτερο γεύμα. Νομίζω ότι ένα μέρος της δημοτικότητάς της οφειλόταν στο ότι η πριγκίπισσα Diana ήταν πραγματικά πολύ καλή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάντα τους καλωσόριζε αντί να τους γυρίζει την πλάτη. Κατά κάποιον τρόπο ήταν το πρώτο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που είχε καταλάβει τα οφέλη αυτής της στάσης ζωής».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue