Η Γυναίκα Που Αρνήθηκε Να Δεχτεί Τη Τσάντα – Δώρο Από Την Meghan Markle

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, ότι είναι μια από τις γυναίκες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη μόδα. Αλλά ακόμη και η Δούκισσα του Sussex δεν μπορεί να τους ευχαριστήσει όλους. Η ίδια η Meghan αποκάλυψε ότι, κάποτε δώρισε μια τσάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά η άλλη γυναίκα αρνήθηκε να τη δεχτεί.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Meghan επισκέφθηκε μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει έμπρακτα – τη Smart Works – για να συναντηθεί με άνεργες και ευάλωτες γυναίκες που χρήζουν βοήθειας και υποστήριξης, προκειμένου να επιστρέψουν και να ενταχθούν ομαλά στον εργασιακό τομέα αλλά και να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη επαγγελματική συνέντευξη.

Ένα από τα σχέδια της συγκεκριμένης οργάνωσης, είναι να προσφέρουν ρούχα και άλλα είδη σε αυτές τις γυναίκες και η Meghan εμπλέκεται προσωπικά με αυτό, δίνοντας ακόμη και στιλιστικές συμβουλές.

Ωστόσο, σαφώς και δεν είναι όλοι fans της. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με μια πρώην συντάκτρια της Vogue, τη Lady Juliet HughesHallett, η δούκισσα αποκάλυψε: «Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ δώρισα οικειοθελώς σε μια γυναίκα ένα τσαντάκι μου αλλά δυστυχώς εκείνη δεν το δέχτηκε διότι δεν της άρεσε. Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν υπέροχο…».

Η Meghan αποκάλυψε επίσης, ότι αγαπά τα ρούχα που κρύβουν μια ιστορία πίσω τους. Όπως δήλωσε στην ομάδα: «Δεν είναι ότι είναι κομμάτια από δεύτερο χέρι, είναι κομμάτια που βοήθησαν εμένα στο παρελθόν να τα πάω καλά σε μια συνέντευξη και να κερδίσω μια δουλειά και για αυτό πιστεύω ότι δίνοντάς το θα προσφέρει την ίδια καλοτυχία και το ίδιο γούρι και στη γυναίκα που θα τα πάρει. Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα αποδεκτό…»

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue