Ηλιάννα Παπαγεωργίου Συγκινεί Το Instagram Με Τα Stories Της Για Τον Κολλητό Της Φίλο

Η κριτής του GNTM και μοντέλο, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, συγκίνησε τους πάντες όταν μέσω social media μίλησε για έναν από τους καλύτερους φίλους της ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τέταρτο στάδιο.

Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το πρόσωπο στη ζωή της και να προτρέψει τους followers της μέσω Instagram story, να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον κολλητό της, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί και λογαριασμός στο gofundme.com

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έγραψε μέσα από τα stories της: “Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου και ο παρτενέρ μου στο χορό. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου. Τον αφήνω να σκεφτεί ένα νέο ελληνικό τραγούδι και πραγματικά του αρέσει πολύ. Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εσάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής.”

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue