H IWC Schaffhausen Επεκτείνει Την Διεθνή Εγγύηση Των Ρολογιών Της Από Δύο Σε Οχτώ Χρόνια

Από το 1903, η σφραγίδα ‘Probus Scafusia’ πιστοποιεί τα υψηλά στάνταρ της IWC Schaffhausen για την ποιότητα και την μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων της. Σήμερα, η Ελβετική κατασκευάστρια πολυτελών ρολογιών ανανεώνει την υπόσχεση για υπεροχή προς τους πελάτες της, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα ‘My IWC’, το οποίο περιλαμβάνει επέκταση της διεθνούς Περιορισμένης Εγγύησης από τα δύο στα οχτώ χρόνια.

Όταν ο Florentine Ariosto Jones ίδρυσε την IWC πριν από 150 χρόνια, συνδύασε με μεγάλη επιδεξιότητα προηγμένες μεθόδους της Αμερικανικής βιομηχανίας, με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία των Ελβετών ωρολογοποιών. Χάρη σε αυτή τη μοναδική μηχανολογική προσέγγιση, η IWC διέθετε εξ’ αρχής υψηλό επίπεδο βιομηχανοποίησης. Οι επονομαζόμενοι μηχανισμοί ‘Jones’ ήταν ιδιαίτερα ακριβείς, στιβαροί και ανθεκτικοί μηχανισμοί ρολογιών τσέπης. Με την εισαγωγή της σφραγίδας ‘”Probus Scafusia’ το 1903, η αδιαπραγμάτευτη αναζήτηση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας από την IWC έλαβε και επίσημο χαρακτήρα. Το λατινικό μότο που μεταφράζεται ως ‘Υψηλή Δεξιοτεχνία από το Schaffhausen’, επινοήθηκε από τον τότε διευθυντή της εταιρείας, Johannes Rauschenbach-Schenk. Σήμερα, βρίσκεται χαραγμένο στην κορόνα ή τον ρότορα όλων των ρολογιών της IWC και συμβολίζει τα υψηλά στάνταρ που θέτουν στην εργασία τους και στα προϊόντα τους οι μηχανικοί από το Schaffhausen.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ME ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ

Εφεξής, οι αγοραστές ρολογιών της IWC θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ‘My IWC’. Αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, η Διεθνής Περιορισμένη Εγγύηση θα επεκτείνεται από δύο σε οχτώ χρόνια. Το πρόγραμμα έχει επίσης αναδρομική ισχύ. Πελάτες που έχουν αγοράσει το ρολόι τους εντός των δύο τελευταίων ετών και καλύπτονται από την αρχική τους εγγύηση, θα έχουν επίσης το δικαίωμα να εγγραφούν στο πρόγραμμα. Τα μέλη του προγράμματος μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση των επιπλέον προνομίων, όπως να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον υπηρεσίες και ενημέρωση για νέα προϊόντα και εκδηλώσεις.

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ

Η ανακοίνωση του προγράμματος ‘My IWC’ και η επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγυήσεως, αποτελούν καρπούς της πολυετούς επένδυσης που πραγματοποιεί η IWC στις βιομηχανικές της δυνατότητες και την ποιοτική υπεροχή. Ένα σημαντικό ορόσημο σε αυτή την προσπάθεια, ήταν η λειτουργία του νέου της Κέντρου Παραγωγής το 2018, στην επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας. Σε αυτό το πρωτοποριακό εργοστάσιο, η IWC κατάφερε να ενοποιήσει τις διαδικασίες παραγωγής των κασών και των μηχανισμών καθώς και της συναρμολόγησης τους, σε ένα ευέλικτο, ανοικτού τύπου κέντρο. Η νέα κατασκευαστική διαδικασία έχει οργανωθεί σε λογικά και διαδοχικά βήματα -από τις πρώτες ύλες μέχρι τις ολοκληρωμένες κάσες και τους μηχανισμούς. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στην IWC να επιτύχει ένα πιο αποδοτικό workflow, καλύτερη επικοινωνία και ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

H νεότερη γενιά μηχανών CNC υψηλής ακρίβειας υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων τεχνιτών, δημιουργούν ρολόγια που χαρακτηρίζονται τόσο από υψηλή αισθητική όσο και από μεγάλη αξιοπιστία και ακρίβεια. Τα ρολόγια της IWC παραδίδονται από το Κέντρο Παραγωγής του Schaffhausen έτοιμα να προσφέρουν στους μελλοντικούς τους κατόχους ενδείξεις απόλυτης ακρίβειας καθώς και τη χαρά να τα φορούν για πολλά χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το ‘My IWC’ και την επέκταση της Διεθνούς Περιορισμένης Εγγυήσεως, μπορείτε να βρείτε στο www.iwc.com/myiwc. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue