Η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται να γίνει η πιο γλυκιά μανούλα στα 49 της…Δείτε πιο είναι το φύλο του μωρού

Η εγκυμοσύνη της 49χρονης Τζένης Μπαλατσινού ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον ευτυχή σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Μέσα από μια λιτή αλλά περιεκτική ανάρτηση στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας μοιράστηκε την χαρά του ζευγαριού.

“Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Το ζευγάρι θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειάς του, ένα αγοράκι, σε λιγότερο από 3 μήνες καθώς η Τζένη Μπαλατσινού διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, όλο αυτό το διάστημα απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίες. Άλλωστε, πέρα από το lock down και το απαιτητικό πρόγραμμα του υπουργού συζύγου της, είχε να διαχειριστεί και κάποιες δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, όπως το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα της κόρης της στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Ιούνιου του 2019, κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει την ανούσια δημοσιότητα. 

Ο υπουργός υγείας δεν συγκρατήθηκε και αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι ήδη ξέρουν το φύλο του μωρού και είναι αγοράκι.

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue