Η Τζένη Οικονόμου Μοιράζεται Το #spreadahope Στα Social Και Δίνει Το Δικό Της Μήνυμα

Θυμάμαι την τελευταία φωτογράφιση του #Likewoman με αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στο υπέροχο St.George Lycabettus. Ήταν 13 Μαρτίου, την επόμενη μέρα ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα. 

Η σκέψη μια: και τώρα τι κάνουμε μέσα στο σπίτι? Ποτέ ξανά δεν είχα την ευκαιρία να κάνω τόσες δουλειές χωρίς χρονική πίεση! Επιτέλους μπορώ να ξεκαθαρίσω όλα όσα έχω μαζέψει τα τελευταία χρόνια, να διαβάσω βιβλία που είχα για καιρό στο γραφείο μου, να ξεκινήσω μαθήματα ιταλικών που πάντα ήθελα, να ανακαλύψω νέες πληροφορίες σχετικές με τη δουλειά μου… Επιτέλους είμαι μαζί με την οικογένεια μου! Μαγειρεύουμε, το μεσημέρι τρώμε όλοι μαζί, το απόγευμα πίνουμε τσάι κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Μιλάω με φίλους (δεν ξεχνάμε πολλοί φίλοι μας είναι μόνοι τους), κάθε μέρα έχω πρόγραμμα-δε μου βγαίνει πάντα- εκείνο όμως που τηρώ κάθε μέρα είναι να προσεύχομαι για όλους τους συνανθρώπους μας που είναι στα νοσοκομεία.
Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω και όταν τελειώσει αυτό το “πέρασμα” σίγουρα θα έχω αλλάξει τη σειρά των προτεραιοτήτων μου!

#spreadahope #stayhome #likewomangr #feelingpositive #agelessstyle #greekfashion

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue