Η Κυρία Της Μόδας Τζένη Οικονόμου Ρίζου Κατά Της Φυσικής Γούνας!

Υπήρξε από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελληνικής Μόδας και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές. Έκανε εκατοντάδες φωτογραφίσεις και περπάτησε χιλιόμετρα πασαρέλας. Η Κυρία της Μόδας ή αλλιώς Μiss Jenny όπως την αποκαλούν στον χώρο, στέκεται πλέον στο πλευρό της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στην εκστρατεία για τη κατάργηση της φυσικής γούνας από την Ελληνική Μόδα !

Η κυρία Τζένυ Οικονόμου Ρίζου που πλέον δραστηριοποιείται ως σύμβουλος μόδας και δημοσίων σχέσεων, λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στη χρήση φυσικής γούνας και στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και φριχτής θανάτωσης των γουνοφόρων ζώων. Σκοπός είναι η παρακίνηση όλων όσων ασχολούνται με τη μόδα και την ομορφιά στην Ελλάδα ώστε σύντομα και επίσημα να μπει ένα τέλος στην δολοφονική διαδικασία της χρήσης φυσικής γούνας !

Πετρίδης Χρήστος

Επίτιμο μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας 

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue